Hotel Arena: genieten in een Zuid-Franse setting!

Hotel Arena: genieten in een Zuid-Franse setting!

Mediterraans genieten in het Oosterpark!

Of je hier nu uit je werk komt voor een borrel op het terras of voor een gezellige date night, Hotel Arena is the place to be in Amsterdam Oost. Het terras zit aan het oosterpark waardoor je na het restaurantbezoek nog een wandeling kan maken in het park. 

Ook binnen ziet het restaurant er super sfeervol uit! In de winter lekker bij de openhaard zitten met een hapje en een drankje. Ook zijn er mooie vergaderkamers voor evenementen of bijeenkomsten en je kan er ook overnachten in prachtige hotelkamers. Kortom eigenlijk alles is mogelijk bij Hotel Arena!

Wij aten tijdens ons bezoek op een hele warme dag op het gezellige terras. Het had voor ons een beetje een Zuid-Franse stijl waar wij erg van houden. Wij bestelde vooraf de steak tartar en de rode mul. Echt een goed begin van de avond! Als hoofdgerecht bestelde wij een biefstuk en een vegetarische risotto en als dessert het chocolade dessert en de rabarber crumble. Bij de gerechten werd een heerlijke bijpassende wijn ingeschonken. Alle gerechten waren super lekker en 1 voor 1 een aanrader!

Binnenkort overnachten wij in een van de prachtige kamers van het hotel dus stay stuned!

Lees ook 1 van onze andere populaire artikelen:


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *