Een onvergetelijke nacht bij Cozy Pillow

Een onvergetelijke nacht bij Cozy Pillow

Een terugblik op ons verblijf bij Cozy Pillow!

Wauw wauw wauw, dit hotel is toch wel het mooiste hotel waar wij in Nederland hebben geslapen. En dit in de leuke stad Utrecht. 

Wij sliepen op een hele warme dag in Cozy Pillow en wij zijn eerst even af gaan koelen bij het stadstrandje Soia in Utrecht. Na een paar uur in de zon werd het tijd om naar het hotel te gaan. De check-in gaat normaal gesproken via de winkel Fred die onderdeel is van het hotel, maar wij kwamen na sluitingstijd van de winkel aan waardoor we gebruikt maakte van een simpele zelf check-in. Cozy Pillow heeft kamers op de Steenweg, wat een leuke winkelstraat is, maar ook op de Vismarkt in een werfkelder. Wij werden heel blij toen wij bij de bevestigingsmail zagen dat wij in de werfkelder sliepen, want oh wat is deze kamer prachtig. De locatie, in de werfkelder aan de gracht van Utrecht is echt heel bijzonder.

Een prachtige kamer!

Als je binnenkomt staat er een super deluxe bed van Van Dyck (die zelfs met een afstandbedieding te regelen is) en aan de slaapkamer zit een prachtige badkamer vast met los een bad en een douche. Doordat het een werfkelder is krijgt de kamer met de wit gestuugde muren een Mykanos achtige uitstraling. Er zit ook een klein keukentje in met een klein koelkastje wat erg handig is op drankjes koel te houden, een koffiezet apparaat om s’ochtends een lekker koffietje te zetten, wat wil je nog meer?

De kamer is super mooi aangekleed van een schildering om het plafond boven het bed, mooie foto’s van de stad Utrecht tot de badjassen van weer het merk Van Dyck. Heerlijke zeepjes in de badkamer, die ons deden denken aan onze vakantie in Griekenland vorige zomer.

Over Cozy Pillow

Cozy Pillow is een boutique hotel in het hart van de historische Utrechtse binnenstad. Vanaf hier kun je uitwijken naar restaurants, winkelen, de Dom beklimmen of lekker stappen op loopafstand van je hotel. De locatie van het hotel is echt top! Wat nog meer goed nieuws is, is dat je 10% korting krijgt als hotelgast op de collectie bij House of Fred. Mooi! Want in de winkel vind je naast merken als Closed, Summum, Mos Mosh en American Vintage ook modeaccessoires en lifestyle artikelen.

Kortom, zoek je een leuk hotel in Utrecht of omgeving, geloof ons dit wil je!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *