Lunchen in een historisch pand op de grens van de Jordaan en West

In de volksmond wordt Morgan & Mees ook wel de huiskamer van West genoemd. Een plek waar je zowel met vrienden als familie kan aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Een ideale hotspot om te ontmoeten, daten, te eten of te borrelen. Wij omschrijven het restaurant vooral als stijlvol en ter gelijke tijd ook als warm en gezellig.

Morgan & Mees is een prachtige zaak om te eten en als je wilt, kun je ook nog blijven slapen in het prachtige en stijlvolle hotel.

Amsterdamshots

Terwijl het verkeer buiten langs raast zit je binnen in een heerlijke rustgevende omgeving. Echt een heerlijke plek als je even wilt ontsnappen aan de drukte van de binnenstad. Nog een grote plus is het terras en de prachtige binnenplaats. Het is heerlijk om hier op een zonnige dag neer te ploffen.

Meer informatie over Morgan & Mees

Adres: Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, 1052 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 233 4930

Tip: Lees ook onze andere tips in Amsterdam West

 

4 Replies to “Morgan & Mees”

 1. Wij hebben onlangs overnacht bij Morgan & Mees! Echt een super knus hotel waarbij je direct de stad in loopt. Echt een luxe. Ook heerlijk om in zo’n gezellig hotel te slapen zodat je na het eten nog lekker kan borrelen aan de bar. Het menu was zowel in de middag als ’s avonds top!

   
 2. Onze favoriete ontbijtspot omdat we in West wonen! Vooral heerlijk om in de zomer in de binnenplek te zitten. Fijn ook dat de menukaart zo divers is☺️

   
 3. Altijd genieten bij Morgan & Mees! Gelukkig is deze plek nog niet heel bekend bij toeristen en zijn het vooral de locals die lekker genieten van het goede leven.

   
 4. Onze huwelijksnacht hebben wij bij Morgan & Mees doorgebracht. deed ons een beetje denken aan een boutique hotel. Fijne locatie en prachtige kamers

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *