Corner Store

Corner Store

De jongens achter Cafe Binnenvisser hebben Corner Store geopend, een gloednieuwe bar en restaurant in Amsterdam-Noord. Voor wie houdt van muziek, Aziatisch geïnspireerde gerechten, sake en de heerlijkste wijnen.. is dit de perfecte hotspot!

Opvallende lichtinstallatie

Aan de overkant van De Ceuvel zit een zwarte ‘corner store’ die vroeger een studio was. Eigenaren Bob Nagel, Maarten Bloem, Guus Lourijsen en Michaël Coehorst maakten van de open ruimte met een piepkleine keuken een restaurant. Ze bouwden een platenbar waar ’s avonds dj’s muziek draaien, een grotere keuken en ze maakten akoestische wandpanelen die ook als kunst kunnen dienen. Het restaurant heeft een zacht kleurenpalet, met een vleugje bordeaux rood rond de bar.

Een blik op het menu

De Corner Store is een mix tussen een bar en een restaurant. Er wordt hier niet gedacht in concepten, alleen in wat de eigenaren echt leuk vinden. En dat is toevallig muziek, wijn en Aziatisch geïnspireerd eten. Maar het is geen Aziatisch restaurant. De gerechten ‘witte asperges met miso en wilde knoflook’ of ‘wilde zeebaars met kosho en venkel’ zeggen het al: lokaal ingekochte seizoensgebonden ingrediënten overgoten met een Aziatisch geïnspireerde smaak. Alle gerechten zijn bedoeld om te delen. En er is een grote focus op groenten. Dus zelfs als je geen vlees of vis eet, zul je van hun menu genieten.

Kijk op: www.csnoord.com

Lees ook >> De beste restaurants van Amsterdam

Wellicht ook interessant?

Veel van onze lezers bekijken ook onze lijst met de beste yogascholen in Amsterdam, de mooiste sauna’s in Amsterdam, de beste Surinaamse restaurants en de leukste bruine cafés in Amsterdam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *