Leuk dagje weg met je vriend(in)

Leuk dagje weg met je vriend(in)

Eindelijk is het dan gelukt! Jullie hebben in jullie drukke agenda een datum gevonden dat jullie beide kunnen genieten van een leuk dagje weg. Het is nu tijd om een planning te maken voor deze onvergetelijke dag!

Waar moet een leuke dag weg met je vriend(in) aan voldoen?

Wat is er nou leuker dan een dagje weg te plannen samen met je beste vriend(in)? Omdat jullie elkaar niet iedere dag zien willen jullie waarschijnlijk het maximale uit de dag halen. Een dagje weg moet er voor jullie waarschijnlijk als volgt uitzien

–          Jullie moeten de mogelijkheid hebben om lekker bij te kletsen

–          Samen genieten van een heerlijke gezonde lunch of diner

–          Even een dag niet non-stop op jullie telefoon kijken

–          Haal samen de leukste herinneringen naar boven

–          En tot slot lachen, lachen en nog een lachen!

Het meest ontspannende dagje weg met je vriendin

Hotel & Wellness Zuiver heeft iedere week diverse arrangementen samengesteld waarmee jij optimaal kan genieten van een heerlijke wellness dag. Bekijk nu alle arrangementen op hun website.

Bekijk de arrangementen

Plan samen een dagje spa

Niets is zo fijn als een dagje wellness. Samen genieten, kletsen en ontspannen. Even een dagje luxe om de dagelijkse sleur van werk en het gezinsleven te doorbreken. Neem plaats is één van onze 8 sauna’s, dompel je onder in ons brede aanbod aan binnen en buitenbaden en maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner in onze restaurants.

Leuk dagje weg met vriendin
Foto credit: Hotel & Wellness Zuiver

Liever een actief dagje weg?

Daag dan je beste vriendin uit voor een potje tennis of een andere sportieve activiteit. Bij Zuiver hebben wij tal van mogelijkheden om je dagje weg een sportief tintje te geven. Doe bijvoorbeeld mee aan één van onze bokslessen, maak kennis met de opkomende sport padel of huur een tennisbaan. Wie daag jij uit?

Lees ook: De beste restaurants in Amsterdam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *