Squashen in Amsterdam

Squashen in Amsterdam

De beste squash locaties in Amsterdam

Het is op dit moment misschien niet de populairste sport, zeker gezien de opmars van Padel in Amsterdam, maar er zijn nog steeds diverse squashlocaties in Amsterdam te vinden waar jij je in het zweet kan werken. Wij hebben de beste locaties op een rij gezet.

Onze favoriet: Squashen bij Zuiver

Al jarenlang biedt Hotel & Wellness Zuiver diverse squashbanen aan. Zeker gezien de afname van het aantal banen binnen Amsterdam is dit een favoriet onder veel squashers. Een squashbaan is eenvoudig online te reserveren en zijn zeven dagen per week bespeelbaar!

Bij Zuiver Squash kun je er ook voor kiezen een rittenkaart aan te schaffen. Makkelijk voor als je regelmatig wilt spelen maar niet vast wilt zitten aan een lidmaatschap. Je kun kiezen voor een dal-rittenkaart of volledig. Rittenkaarten zijn 6 maanden geldig vanaf het moment van betalen.

Squash Rittenkaart Dal*- goed voor 10 uur squashen tijdens daluren – € 125 (geldigheid 6 maanden)
Squash Rittenkaart Volledig – goed voor 10 uur squashen wanneer je wilt – € 210 (geldigheid 6 maanden)

Klik hier om te reserveren

Squashcity

Een andere bekende squash locatie is Squashcity. Deze locaties bezit 13 banen waardoor er vaak wel een baan vrij is om met je beste vriend(in) af te spreken. Ook heeft Squashcity de grootste en meest druk bezochte squashladder. Hierdoor kan je elke week tegenstanders uitdagen voor een wedstrijd.

Adres:

Ketelmakerstraat 6
1013 DE Amsterdam

Squashen bij Frans Otten

Frans Otten is bekende naam binnen de racketsport wereld. Het Frans Otten stadion is het grootste squashcentrum van de BENELUX en heeft 21 squashbanen. Waaronder een Twin-Vue Centre Court, aan drie zijden omringd door glazen wanden en tribunes,die plaats bieden aan ongeveer 1.500 toeschouwers. De accommodatie voldoet aan de eisen voor het houden van grote internationale toernooien. 

Frans Otten Stadion
IJsbaanpad 43
Amsterdam
T 020-6628767

SportSport
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *