De leukste hotspots op het beukenplein

De leukste hotspots op het beukenplein

Het beukenplein, wie is er niet fan van? Een heerlijke plek om je vrijdagavond door te brengen of een lekker koffietje te doen met een goede vriend. Wij hebben een lijst gemaakt van de beste hotspots op het beukenplein, we hopen dat je er net zo’n fan van wordt als wij!

LA CERVECERIA

We beginnen de lijst met één van de beste Spaanse restaurants van Amsterdam. In de groene buurt van Amsterdam Oost, heeft de warme ‘pincho bar’ La Cervecería, haar deuren geopend voor het publiek om de warme kant van Spanje naar de Nederlandse hoofdstad te brengen. Als je het restaurant binnenkomt, oogt het interieur onmiddellijk vriendelijk, gastvrij en levendig. Er wordt een dynamiek gecreëerd door de definitie van verschillende settings: of je nu de avond wilt doorbrengen zittend aan de bar, wilt samenkomen aan een hoge tafel, of intiem wilt dineren, La Cervecería blijkt er de ideale plek voor te zijn.

CLOS AMSTERDAM

Ben je een wijnliefhebber? Dan mag deze wijnbar niet op je must-visit lijst ontbreken. Bij Clos heb je de keuze uit 100 verschillende wijnen, een walhalla aan wijn! De eigenaar Rutger De Witte vertelt je graag alles over zijn assortiment!

MAXWELL

Op ’t meest zonnige hoekje van het Beukenplein vind je het gezelligste café van Amsterdam Oost, Maxwell Café. Hier kun je vanaf ’s ochtends vroeg genieten van een kop koffie en een heerlijk ontbijt of lunch. Zin om te borrelen? Dit restaurant schenkt verschillende wijnen, bieren van de tap of fles en niet te vergeten diverse cocktails om de dag goed af te sluiten. Wij vinden Maxwell een echte aanrader op de vrijdagavond!

COFFEE BRU

Zin in een lekkere espresso? Bij Coffee Bru ben je aan het juiste adres! Heerlijke koffie, veel variaties van gebak. Leuke sfeer met gezellig personeel en goede prijzen. Let wel op: Je kunt er alleen met kaart betalen.

Coffee Bru

Ook interessant:

De beste bioscopen in Amsterdam
De beste Tennisclubs in Amsterdam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *