Wellicht gaat bij de naam Lululemon niet bij iedereen een belletje rinkelen. Juist om die reden is deze Canadese sportkledingketen neergestreken in Amsterdam. Lululemon heeft een sterke focus op yoga en biedt stijlvolle, modieuze en hoogwaardige sportkleding. Sinds 2018 is Lululemon gevestigd in de Hartenstraat (negen straatjes).

Het is niet vreemd dat Lululemon kiest voor de stad Amsterdam. In Amsterdam schieten de yogascholen als paddenstoelen uit de grond. Het Canadese merk probeert hier natuurlijk een graantje van mee te pikken. Zeker aangezien de reguliere sportmerken niet de kleding aanbieden die volledig zijn gericht op Yoga. Wat leuk is om te zien is dat je dit merk steeds meer tegenkomt in de Amsterdamse Yoga-scholen!

lululemon is een Canadees merk dat is gespecialiseerd in ‘technical athletic apparel’ met lijnen voor yoga, hardlopen, fitness – eigenlijk alles waarbij je jezelf in het zweet werkt. 

Naast de winkel heeft Lululemon ook nog een prachtige studio waar wekelijks yogalessen worden aangeboden. Daarnaast zal de binnentuin worden gebruikt voor stretchsessies in de buitenlucht. Zeker een aanrader in de lente -en zomermaanden!

 

One Reply to “Lululemon in Amsterdam”

  1. Heel blij dat er een Lululemon winkel is geopend in Amsterdam. Onlangs een mooie yoga broek gekocht en heel goed geholpen door het personeel. Kijk nu alweer uit naar de aankomende sale! 🙂

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *