Restaurants Stadionplein

Restaurants Stadionplein

4x lekker eten op het stadionplein

Je hebt het ongetwijfeld al een keer gezien! Het stationsplein heeft door de tijd een makeover ondergaan en dit betekent ook veel meer nieuwe en vooral hippe restaurants! Ook de buurt eromheen zit vol met leuke tentjes. In dit artikel geven wij jou de beste tips om een keer lekker uit eten te gaan op het stadionplein in Amsterdam Zuid!

1 Sloppy Joe

Wie een liefhebber is van burgers en streetfood zit bij Sloppy Joe goed! Dit streetfood restaurant is gelegen vlakbij het stadionplein en daarom goed bereikbaar. Wat mij betreft eet je hier de lekkerste burgers van Amsterdam en de bediening geeft je echt het gevoel alsof je in een warme woonkamer terecht komt.

2. Mama Kelly

Waar voorheen The Oyster Club zat, zit nu het knalroze MaMa Kelly. Dit restaurant is onder vrouwen een van de favoriete restaurants vanwege de Instagrammable inrichting. Qua eten draait het vooral om kip en kreeft en is daarom zeker een aanrader om te bestellen. Sluit je avond af met een lekkere cocktail aan de bar en je avond is helemaal compleet!

3. Neni Amsterdam

Waan jezelf een avond lang in de sferen van Tel Aviv en geniet van de Oosters-Mediterrane gerechten. Wat ik persoonlijk leuk vindt aan Neni is dat je vanuit de bar direct de open keuken in kijkt. De locatie van Neni Amsterdam is alleen al de moeite waard. Het restaurant zit namelijk in de voormalige Citroën garage op het Stadionplein

4. Jack Dish

Een ander restaurant dat gevestigd zit op het stadionplein is Jack Dish. Het restaurant heeft een groot buitenterras wat vooral in de zomer heel populair is. Hier kan je nog na 6 uur genieten van het laatste zonnetje. Jack Dish is qua inrichting niet heel bijzonder, maar desondanks wel heel gezellig. Er hangt een hele fijne sfeer bij Jack Dish in Amsterdam en dit is mede te danken aan de bediening die behulpzaam en vriendelijk is.

Wellicht vind je dit ook interessant:

Lees ook alles over het vernieuwde Hotel & Wellness Zuiver!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *