Hier koop je in Amsterdam je Rolex!

Hier koop je in Amsterdam je Rolex!

Koop jij binnenkort je eerste Rolex?

Geld en materialistische dingen maken een mens niet gelukkig wordt vaak gezegd. Ik kan mij hier deels in vinden maar het gevoel van het kopen van je eerste Rolex blijft bijzonder en zal je ook nooit vergeten. Gelukkig zijn er in Amsterdams diverse verkooppunten te vinden waar ruim keuze is uit diverse Rolex modellen! Wij benoemen hieronder de beste adressen om je eerste (of tweede) Rolex te kopen.

1 Gassan Dam Square

Gassan is al jaren een officiele Rolex Retailer en hier vind je dan ook diverse Rolex uurwerken. Denk hierbij aan uiteenlopende modellen zoals submariners, Day-dates of GMT’s. Let wel op dat veel modellen zeer in trek zijn en niet altijd op voorraad zijn. Je moet dus een klein beetje geluk hebben als je daadwerkelijk op het punt staat om een model aan te schaffen.

2. Amsterdam Vintage Watches

Ga je liever voor een model dat al historie heeft opgebouwd en waar een verhaal achter zit? Kies dan voor een Vintage Rolex horloge. Vintages horloges zijn steeds populairder aan het worden door het uitstekende rendement. Sommige horloges hebben zelfs een rendement van tientallen procenten. Daarnaast kopen veel mensen ook een horloge uit het geboortejaar, wat de aanschaf extra speciaal maakt. Amsterdam Vintage Watches is een specialist als het gaat om vintage horloges en het is zeker de moeite waard om daar even naar binnen te lopen!

3. Schaap en Citroen

Ga je toch liever voor een nieuw model? Loop dan eens binnen bij Schaap en Citroen. Net zoals Gassan maakt Schaap en Citroen deel van het wereldwijde netwerk van officiële Rolex-dealers. Je kan hier dus terecht over vragen, onderhoud of de aanschaf van je gedroomde horloge. Schaap en Citroen zit in de PC Hooftstraat gevestigd. Ook biedt Schaap en Citroen sinds een aantal jaar Vintage Watches aan. Sinds 2018 heeft Schaap en Citroen een pre-owned & vintage watches winkel geopend in het Conservatorium Hotel. Je kan hieronder andere terecht voor de merken: Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Omega, IWC, Hublot en Cartier

4. Spiegelgracht Juweliers

Als laatste sluiten wij de lijst af met Spiegelgracht Juweliers. Naast het aankopen van een Rolex kan je hier ook je Rolex weer inruilen. Spiegelgracht zegt hier het volgende over:

Bij Spiegelgracht Juweliers in Amsterdam is het mogelijk om uw ROLEX horloge na 3 jaar weer in te ruilen voor het aankoopbedrag vermeld op uw aankoopbon, minus de servicekosten, als u een nieuw horloge bij ons koopt. Zo maken wij het voor u mogelijk om door te groeien in uw horloge collectie!

Ben je uitgekeken op het model dat je inmiddels langer dan 3 jaar draagt? Dan kan het interessant zijn om eens een bezoekje te brengen aan Spiegelgracht Juweliers.

Vragen die wij regelmatig horen

Kan ik mijn Rolex ook ergens laten repareren?

Jazeker, Schaap en Citroen heeft meerdere horlogemakersateliers. Je hoeft hierbij niet je aankoop te hebben gedaan bij deze winkel. Schaap en Citroen staat voor iedereen klaar. Na het onderhoud of reparatie ontvang je als klant minimaal één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Welke winkel biedt de mooiste vintage watches aan?

Onze voorkeur gaat hierbij uit naar Amsterdam Vintages Watches.

 

5 gedachten over “Hier koop je in Amsterdam je Rolex!

 1. Echt balen dat er zo weinig betaalbare nieuwe horloges te krijgen zijn in Amsterdam. Hoorde zelfs dat er met wachtlijsten wordt gewerkt. Jammer want zo kom je moeilijk aan een Rolex waar je al zolang voor hebt gespaard.

   
 2. Weten jullie toevallig of ik ergens in Amsterdam ook een Rolex Daytona kan krijgen? Ben al maanden op zoek en een goude tip zou welkom zijn!

   
  1. Amsterdam Vintage Watches zou je kunnen proberen. Zij hebben regelmatig tweedehands Daytona’s liggen. Prijs durf ik niet te zeggen maar misschien dat je even op hun site kan kijken.

    
  2. Is moeilijk aan te komen in deze dagen! Onder de Rolex horloges een heel populair model. Wellicht eens kijken bij Gassan? Als je mazzel hebt ligt er wel eens een op Schiphol!

    
 3. Een paar weken terug dankzij jullie in het Conservatorium Hotel beland en een prachtige Dames rolex-model gekocht. Echt een aanrader om daar eens binnen te wandelen

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *