Hula Hula Amsterdam

Hula Hula Amsterdam

Een restaurant dat al een tijdje op ons lijstje stond om een keer te bezoeken: Hula Hula Amsterdam! Een restaurant dat geïnspireerd is door Hawaii en waar de menukaart ook geïnspireerd is door de Hawaïaanse keuken. In eerste instantie hebben wij in de Amsterdamse kringen vaak deze tip gekregen als cocktailhotspot. Maar naast de cocktails waren wij ook heel benieuwd wat Hula Hula nog meer te bieden had.

‘Tropical cocktails’ en ‘island food

Wij brachten op Valentijnsdag een bezoek aan dit kleurrijke en vooral gezellige restaurant. Qua gerechten hebben wij diverse gerechten uitgekozen zodat wij diverse soorten smaken konden ervaren. Zo kozen wij voor een steak tartare, Japanese 7-spiced Salmon, Hawaiian spare-RibS en de Pan-fried dorade. Kort samengevat hebben wij genoten van de Hawaïaanse keuken. Vooral omdat je dit in Amsterdam maar op weinig plekken kan ervaren.

Daarna over op de tropische cocktails!

Na het eten was er natuurlijk nog ruimte voor een cocktail. Het leukste van de avond is dat er genoeg ruimte is om na een diner nog heerlijk te blijven hangen voor diverse soorten drankjes. Hula Hula valt niet onder de categorie clubs, maar er hangt wel een heel leuk sfeertje en je hebt echt het gevoel alsof je een avondje uit bent!

Contactgegevens

Adres: Lijnbaansgracht 161, 1016 VX Amsterdam
Telefoon: 020 244 1596
Website: https://www.hula-hula.nl/

 

3 gedachten over “Hula Hula Amsterdam

  1. Onlangs mijn verjaardag gevierd hier na een tip van mijn collega. Echt een super avond. Er heerst bij Hula Hula een leuke sfeer en kan een klein beetje gezien worden als een hidden gem in Amsterdam. Ook heerlijke cocktails. Kom snel een keer terug!

     
  2. Hula Hula is echt een paradijsje in Amsterdam! Jammer dat vanwege het virus nu de hele horeca in Amsterdam plat ligt want de sfeer was ook bij Hula Hula bloedgezellig. Hopelijk waait het allemaal snel over en kunnen we met ze alle weer snel een cocktail doen in deze leuke tent!

     
  3. Hula Hula is zeker een mooie toevoeging aan het horeca aanbod in Amsterdam. Leuke tent met een sfeervolle inrichting. Hoop er snel weer langs te kunnen!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *