Baohuis Amsterdam

Baohuis Amsterdam

Baohuis Amsterdam: een van de gezelligste hotspots in West!

Wie is er nu niet gek op bao buns? Dit moeten de eigenaren van Baohuis Amsterdam ook gedacht hebben! Onlangs hebben wij voor een verjaardag een bezoek mogen brengen aan de voor ons verborgen hotspot in Amsterdam West! Op de menukaart van de Baohuis vind je meer dan alleen de gestoomde buns, maar Asian Food Fusion zoals ze het zelf noemen. Zo kan je jouw buik helemaal rondeten met plates, bowls en dishes die perfect zijn om te delen. 

Voor ons had het personeel een aparte hoek gecreëerd waar wij een topavond hebben mogen beleven.

Ook een heerlijke borrelspot

Na het eten gaan de tafels opzij en veranderd dit restaurant in een gezellige borrelspot. Bestel een craft biertje of cocktail en als je eens gek wilt doen een slush puppy. We zijn uiteindelijk tot in de late uurtjes gebleven doordat ze zelfs tot 03.00 uur open mogen blijven. Mede dankzij het gezellige barpersoneel en het leuke publiek is een bezoek aan Baohuis echt een feestje!

Lees ook: De lekkerste sushi in Amsterdam

Wat vonden jullie het lekkerste gerecht op de kaart?

Op stip op nummer 1 is dit de BBQ Bapao!

Waar vind ik Baohuis Amsterdam?

Van Limburg Stirumstraat 115

Hoe maak ik een reservering?

Je kan het beste een reservering maken via: https://baohuis.nl/book-a-table/

 

3 gedachten over “Baohuis Amsterdam

 1. Laatst hier gegeten en was echt verrast door de lekkere gerechten. Echt een soort van verborgen pareltje in West. Vond vooral de diversiteit aan gerechten top! baohuis tot snel!

   
  1. Wauw die BBQ Bapao was echt niet normaal lekker! Leuk dat er weer zo’n leuk tentje is bijgekomen in Amsterdam. BAOHUIS tot snel!

    
 2. Echt een topper dit! Woon zelf op 5 minuten lopen van het Baohuis en dit is zeker een van mijn favoriete tentjes uit de buurt. Hele leuke plek op de vrijdagavond! Zie jullie snel weer gasten!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *