Madame Cyclette

Madame Cyclette

Bij Madame Cyclette stap je in een wereld van mobiliteit, bewegen en gezondheid. Zoals de naam al zegt draait alles in dit restaurant om fietsen. Op het raam zitten stickers van mensen op fietsen en op de balk boven de open keuken staan miniatuurfietsen. Hieronder vind je alvast een kleine indruk van hoe het er binnen uitziet.

Zoals je ziet is het restaurant kleurvol ingericht en vormt een van de nieuwste hotspots van het stadionplein. Eigenaresse Roellie Hettinga heeft gekozen voor de Franse chef Renaud. Renaud is een flexitariër die een mooie kaart heeft samengesteld waar vooral vega(n)’s heel blij van gaan worden. Eén van de highlights van de kaart is de Pink Burger. Deze is gemaakt van onder andere roze brioche en champignons.

Madame Cyclette: ontbijten, lunchen & borrelen

Voor ons is Madame Cyclette de perfecte plek om heerlijk te ontbijten. Ze zijn al vanaf 9.00 uur open en blijft gedurende de hele dag open voor koffie met verse zoete lekkernijen. Je kan hierbij denken aan lazy brunches, huisgemaakte sapjes en smoothies en later in de middag kan je natuurlijk overgaan op de boozy sapjes.

De locatie van Madame Cyclette

Restaurant Madame Cyclette bevindt zich aan het Stadionplein 24 in Amsterdam-Zuid. De openingstijden zijn te vinden op hun website!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *