Dit zijn de beste slagers van Amsterdam

Dit zijn de beste slagers van Amsterdam

Een heerlijk stukje vlees haal je niet bij de supermarkt, maar natuurlijk bij een échte slager. Gelukkig is Amsterdam rijk aan goede slagers. Daarom hebben wij deze week een lijst gemaakt van de beste slagers in Amsterdam!

Slagerij Oostwal

We beginnen de lijst met niet zomaar een slagerij. Slagerij Oostwal is al sinds 1986 actief in onze prachtige stad en biedt producten aan die met  liefde, passie en toewijding worden geproduceerd in hun eigen keuken. Zij staan vooral bekend om hun heerlijke Osseworst en Leverworst!

Slagerij Amsterdam

Slagerij Poldervaart

Respect voor de natuur, dit is wat Slagerij Poldervaart hoog in het vaandel heeft staan. Zij bieden daarom enkel vlees aan van ‘goede afkomst’. Het vlees wordt door de slager zelf uitgebeend en van kop tot staart verwerkt tot eerlijke producten.

Slagerij De Wit

Deze slager is gevestigd in Watergraafsmeer en staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit. Mensen uit verschillende stadsdelen brengen hier een bezoek vanwege het goede vlees. Zeker met de feestdagen is het de moeite waard om hier je inkopen te doen!

Lees ook: De beste wijnwinkels in Amsterdam

Slagerij Overdevest

Woon je in de Baarsjes, of kom je hier regelmatig? Loop dan eens binnen bij Slagerij Overdevest. Hier vind je veel ambachtelijk vlees en veel eigen gemaakte producten. Je koopt hier niet zomaar bij iemand, want ze hebben inmiddels 60 jaar ervaring in het vak!

Slagerij Vet

Een slagerij uit het hart van Amsterdam mag in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Al 60 jaar is Vet een begrip in Amsterdam. Onze tip is: Bestel hier een heerlijk broodje Zeedijk. Je weet niet wat je proeft!

Louman

We sluiten de lijst af met misschien wel de bekendste Slagerij in Amsterdam: Louman. Hier kan je de beste gerookte ossenworst van de stad bestellen.

Wellicht ook interessant?

Veel van onze lezers bekijken ook onze lijst met de beste yogascholen in Amsterdam, de mooiste sauna’s in Amsterdam, de beste Surinaamse restaurants en de leukste bruine cafés in Amsterdam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *