De beste wijnwinkels in Amsterdam

De beste wijnwinkels in Amsterdam

WIJNWINKELS IN AMSTERDAM (NOORD, OOST, ZUID, WEST)

Heb je binnenkort wat te vieren of ben je voor aankomend weekend op zoek naar een goede fles wijn? Dan heb je als Amsterdammer geluk met de tientallen wijnwinkels die Amsterdam rijk is! In vrijwel iedere wijnwinkel is wel professioneel advies in te winnen over de beste wijnen. Wij hebben een lijst opgesteld van de beste wijnwinkels die wij in Amsterdam hebben kunnen vinden. Enjoy!

Wijnwinkel Amsterdam

Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam werkt samen met verschillende druivenboeren door heel europa. Door hun samenwerkingen zijn zij in staat om heerlijke wijnen te produceren. Stap hier eens binnen en laat je adviseren door het behulpzame personeel!

Grapedistrict Oost

Deze wijnwinkel is inmiddels een gevestigde naam in Amsterdam Oost. Je kan hier terecht voor de heerlijkste witte of rode wijnen, of als je wat te vieren hebt een lekker bubbeltje. Wat leuk is om te vermelden is dat hier wijn te koop is uit verschillende werelddelen. Zo hebben ze wijn uit o.a. Chili, Slovenië en Zuid-Afrika.

Slijterij-Luno

Ben je woonachtig in Amsterdam-Noord? Dan is Slijterij-Luno the place to be! Het is misschien niet een echte wijnwinkel maar je kan er wel degelijk heerlijke wijnen op de kop tikken!

D-Vine

D-Vine heeft door de jaren heen goede connecties weten te leggen in de wijnwereld. Hierdoor hebben ze goede samenwerkingen kunnen opzetten met bekende importeurs. Je vindt hier daarom de beste flessen en de pareltjes onder de wijnen. Eerlijk gemaakte wijnen die met liefde en vakmanschap zijn geproduceerd.

De Wijn Genoten

Hoe fijn is het om een heerlijke wijn op de kop te tikken voor een goed prijsje? De Wijn Genoten biedt al wijnen aan vanaf €6 per fles en heeft altijd leuke aanbiedingen. Bij aankoop van 12 flessen krijg je hier bijvoorbeeld altijd een 13de fles cadeau! Hoe leuk is dat?

Wijnwinkels Amsterdam

Wijnhuis Zuid

Bij Wijnhuis Zuid ben ik onlangs perfect geholpen. Ik had een bijpassende witte wijn nodig voor een visgerecht en het personeel wist precies welke wijn ik nodig had. Advies heb je hier misschien ook wel nodig want ze hebben hier honderden verschillende wijnen.

De Wijnwinkel

De Wijnwinkel is sinds 1986 gevestigd in de Runstraat 23. De Wijnwinkel heeft in de afgelopen drie decennia bewezen dat eigenzinnige wijnen van talentvolle producenten vanzelf terecht komen bij bijzondere mensen en vooruitstrevende bedrijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *