De beste toko’s in Amsterdam

De beste toko’s in Amsterdam

Ken je dat gevoel? Je hebt totaal geen zin om te koken en je wilt toch lekker eten vanavond. Een bezoek aan de toko is dan de perfecte oplossing. Wij als Amsterdammers hebben het geluk dat de stad vol zit met verborgen pareltjes als het gaat om Toko’s. Een ander voordeel is dat je bij de toko vaak de lekkerste gerechtjes haalt voor een betaalbare prijs. Wij hebben een lijst samengesteld van de beste toko’s in Amsterdam!

Toko Kok Kita 

Wil je echte authentieke Indonesische maaltijden op tafel zetten? Dan is Toko Kok Kita een toko waar je heel gelukkig gaat worden. Ze staan bekend om zowel Indonesische maaltijden en heerlijke snacks. Wat een mooie bijkomstigeheid is, is dat een avondmaaltijd slechts rond de €6 kost. Let er wel op dat het hier vaak druk is en je af en toe in de rij moet staan.

Amstelveenseweg 166, Amsterdam

Toko Makassar

Naast de lekkere Indische gerechten vind je hier ook verschillende andere wereldgerechten. Denk hierbij aan Thaise, Chinese, Japanse en Surinaamse producten. Het mooie is dat alle gerechten in de eigen kijken worden bereid en klaar worden gemaakt de verse producten.

Sam van Houtenstraat 35, Amsterdam

Toko Muji 

Voor locals in Amsterdam-Oost is dit een gevestigde naam als het gaat om heerlijke Indonesische/Oost Javaanse gerechten. Het is zeker de moeite waard om vanuit een ander stadsdeel hier een bezoek te brengen. Let wel op: De keuze is hier reuze dus raadpleeg het menu van te voren alvast!

Eerste Oosterparkstraat 193, Amsterdam

Toko Joyce 

Wie een bezoek brengt bij Toko Joyce moet zeker het volgende gerecht bestellen: ikan’s (gebakken makreel in verschillende sauzen). Daarnaast heeft deze toko een hoogstaand aanbod aan verschillende soorten Indonesische gerechten zoals rundvlees, kip, varkensvlees, vis en vegetarisch.

Waterlandplein 256, Amsterdam

Toko Oriëntal

Deze toko is echt een begrip op de Nieuwmarkt. Toko Oriëntal is Letterlijk van alle Aziatische markten thuis. Amazing Oriental is opgericht in 1986 en is de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland, met meer dan twintig vestigingen door het hele land. Grote winkels, waar zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare Aziatische boodschappen kan doen die nodig zijn om zelf oosterse gerechten te bereiden.

Selamat makan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *