De sfeer die in Club Zand hangt kan worden omschreven als bohemien en relaxed. 

Wie aan een dagje strand denkt die denkt vaak aan Bloemendaal, Zandvoort of Noordwijk. Drie populaire bestemmingen van Amsterdammers. Maar voor wie even de drukte wilt vermijden is er een geweldige die niet massa’s mensen aantrekt: Club Zand in Castricum aan Zee.

Een plek die in vrijwel alle wensen voorziet. Of je nu komt om te borrelen met vriendin, met je partner wilt lunchen op het strand of lekker met je gezin van een stranddag wilt genieten, Club Zand is er voor iedereen!

De inrichting

Al vanaf de buitenkant zie je dat Club Zand niet zomaar een beachclub is. Ze hebben hun inspiratie uit diverse werelddelen gehaald en dit zie je ook terug in de inrichting. Volgens de eigenaar is de grootste inspiratiebron toch wel Zuid-Afrika. Hieronder zie je een kleine impressie van de inrichting.

Club Zand heeft een speciale kas gebouwd die aan diverse kanten geopend kan worden. Het voordeel hiervan is dat Club Zand 12 maanden per jaar bezocht kan worden. Het is daarom niet alleen in de zomer leuk, maar ook tijdens een regenachtige dag onder het genot van een warm drankje.

Club Zand is een ongedwongen strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje chillen, het hele jaar door.

Het eten bij Club Zand

De menukaart van Club Zand is klein maar fijn! Ondanks dat er niet mega veel keuze is staat er voor iedereen iets op. Of je nu vegan, vegetarisch of een vleeseter bent, je gaat hier zeker niet met een lege maag richting huis.

Trouwen bij Club Zand?

Strandpaviljoen Club Zand is naast een heerlijke plek om te relaxen ook een unieke locatie voor een onvergetelijke bruiloft! Trouwen aan het strand, wie wilt dat nou niet? Club Zand biedt de perfecte locatie voor een droombruiloft. Willen jullie een groot feest geven voor 200 personen of houden jullie het liever intiem? Bij Club Zand is alles mogelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *