Tulum Tulum Noordwijk

Tulum Tulum Noordwijk

Waan je even in Mexico aan de kust van Noordwijk!

Tulum Tulum is een beachclub in Noordwijk waar werkelijk alle details kloppen. De sfeer is er prettig, ze hebben een heerlijke menukaart en hier wil je echt de hele dag doorbrengen. Je waant je even in het buitenland!

Zeg nou eerlijk.. we missen op dit moment allemaal het gevoel van reizen. We moeten in deze tijden creatief zijn om het vakantiegevoel te ervaren. Gelukkig is Tulum Tulum daar die de Mexicaanse sfeer naar de Nederlandse kust heeft gehaald. Met hun fantastische inrichting, de coole meubels, de gave tapijtjes en toffe parasols is dit de plek waar je deze zomer je vakantiedagen wilt doorbrengen. Hieronder geven wij je een kleine impressie.

Als je over het strand loopt is de kans groot dat deze strandtent je gelijk in het oog sprint. Dit komt mede door de manier hoe deze beachclub is ingericht. De prachtige inrichting van Tulum is te danken aan Ibiza Outdoor. De eigenaren van dit bedrijf gaan meerdere keren per jaar naar diverse werelddelen om inspiratie op te doen voor de inrichting van onder andere Tulum.

Hapjes, drankjes en maximaal genieten!

Tulum Tulum heeft een uitgebalanceerde kaart waarbij voor iedereen voldoende keuze is. Ook in Corona-tijd! Zo is er een take-away punt waar je broodjes en salades kan bestellen. Vergeet hierbij niet één van hun huisgemaakte drankjes te bestellen! Ook voor kids is dit een heerlijke plek om te vertoeven. Met voldoende ruimte om de bedjes heen kunnen kinderen zich uitstekend vermaken in het zand.

Met ons bezoek aan Tulum Tulum realiseerde wij ons dat er ook heel veel mooie plekjes zijn in Nederland waar je jouw vrije dag uitstekend kan doorbrengen. Met een ondergaande zon als afsluiter hebben wij een heerlijke vakantiedag gehad!

Meer informatie over Tulum Tulum

Tulum Tulum Noordwijk
Zeereep 104
2202 NW Noordwijk
Instagram: instagram.com/tulumtulumnw
Website: tulumtulum.nl

 

3 gedachten over “Tulum Tulum Noordwijk

  1. Jeetje wat ziet dat er geweldig uit zeg! Wat een heerlijke sfeertje moet daar hangen. Hopelijk kunnen we ondanks alle ellende hier snel weer heen!

     
  2. Wat een heerlijk plekje is dit aan the beach! Je kan hier heerlijk eten en de vibes zijn top! Het interieur is echt zoals in Mexico (Tulum) en er wordt altijd een lekker chill muziekje gedraaid wat ervoor zorgt dat je stranddagje nog gezelliger maakt! Zeker een aanrader!

     
  3. De strandvibe is geweldig en er is zoveel ruimte om te zitten of te liggen. Er zijn 2 ruimtes en gebouwen; het eerste gebouw is het restaurant waar je een plekje moet reserveren voor de lunch of het diner, en het tweede gebouw is een plek om snacks, wraps, hamburgers en drankjes te bestellen. Wij geven de voorkeur aan het tweede deel omdat er meer ruimte is om te chillen, met uitzicht op de kust van Noordwijk. De beste tijd om te komen is rond 11 uur ’s ochtends. Zo krijg je altijd een goede plek. Er zijn ook ligbedden te huur, maar als u een consumptie bestelt, kunt u op de vele beschikbare stoelen gaan zitten.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *