Op de Roelof Hartstraat 26 in Amsterdam-Zuid zijn onlangs de deuren van The Clubsandwich Company geopend. Elke dag van de week geniet je hier van de beste clubsandwiches van de stad, als ook van heerlijke koffie, baksels, wijnen, cocktails en salades. Eindelijk heeft Amsterdam hét adres voor de perfecte club.

The Clubsandwich Company is ontstaan uit liefde voor de perfecte clubsandwich. Overal ter wereld staan er enkel twee clubs op het menu: óf kip, óf zalm en bovendien onmogelijk om te eten omdat deze, fans welbekend, altijd uit elkaar vallen. Dit moest natuurlijk anders. De zoektocht naar het perfecte formaat en de dikte van het brood, de lekkerste verse ingrediënten, de beste smaakcombinaties en de mooiste presentatie heeft geloond: The Clubsandwich Company is trots haar clubs met de wereld te delen. Eindelijk kun je in Amsterdam een kraak verse, perfect opgebouwde, prachtig ogende en bovendien smakelijke clubsandwich vinden.

Laat je inspireren door de uitgebreide menukaart waarbij elke ‘club’ zijn eigen signatuur, styling en smaakbeleving heeft. Jouw perfecte club eet je nu bij The Clubsandwich Company in Amsterdam.

Het pand op de Roelof Hartstraat heeft een ongekende metamorfose ondergaan. Een prachtig, met stijl ingericht ‘clubhouse’ is verrezen, waar iedereen zich thuis voelt – van buurman tot verre vriend. Het clubgevoel is niet alleen te danken aan het warme interieur waarbij je kunt eten onder een prachtige Canadian maple leaf boom maar ook aan de club crew, die dag in dag uit zorgt voor een persoonlijk welkom en een lach op je gezicht. Ook is het mogelijk om te brunchen of heerlijk te borrelen (met bitterballen) op het gezellige terras voor de deur.

Het restaurant en terras The Clubsandwich Company is elke dag van de week geopend van 09.00 tot 19.00 voor heerlijke Bocca koffie, verse salades, taarten, juices, cocktails, wijnen van Chabrol en uiteraard dé perfecte club, in wel 10 verschillende varianten. The Clubsandwich Company heet iedereen een warm welkom! Reserveren kan online via de website, 020 354 20 51, reserveren@theclubsandwichcompany.com of loop even langs en wij zoeken een mooie tafel voor je!

Hope to see you soon and have a clubby day!

The Clubsandwich Company 

Roelof Hartstraat 26
1071 VJ  AMSTERDAM
020 354 20 51
info@theclubsandwichcompany.com
www.theclubsandwichcompany.com  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *