The Anthony Hotel in Utrecht

The Anthony Hotel in Utrecht

Meer dan alleen een hotel!

Samen met mijn vriendin keek ik al weken uit naar het afgelopen weekend. We mochten afgelopen zaterdag een nacht overnachten in het prachtige The Anthony Hotel in Utrecht! Op Instagram zag het hotel er al prachtig uit maar in werkelijkheid hadden we even een wow-momentje toen we de kamer instapte. The Anthony heeft iets weg van een hip boutique hotel waarbij op elk detail is gelet. De styling, het personeel en de locatie maken dit hotel tot een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Utrecht!

Hier wil je toch slapen?

De kamer was toch wel het hoogtepunt van ons weekend. We hadden eigenlijk direct het gevoel dat we deze inrichting ook thuis wel willen hebben. De kamer en badkamer liepen prachtig in elkaar over, met als hoogtepunt natuurlijk het heerlijke bad. Hieronder zijn enkele foto’s te zien van onze kamer.

De locatie van het hotel

Wij besloten onze trip met de trein af te leggen wat wij eigenlijk iedereen aanraden. Je stapt op het Centraal Station van Utrecht uit en loopt binnen 15 minuten naar het hotel. Ook vanuit The Anthony Hotel loop je binnen 15 minuten het stadshart in. Heel leuk als je een weekendje Utrecht op de planning hebt staan. Blijf je liever in het hotel? Dan is het ook goed vertoeven en zijn er diverse culinaire mogelijkheden!

Vergeet je verblijf niet af te sluiten met een heerlijk ontbijt!

Wij zijn echte liefhebbers van misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag: Het ontbijt. Doorgaans eten wij het liefst een ontbijtje buiten de deur maar bij The Anthony kan je dat beter niet doen. Het ontbijt is werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Geen standaard buffet maar echt een uitgebreide selectie aan broodsoorten, taartjes, cakejes en heerlijke sappen. Een goede start van de dag!

Wil je meer te weten komen over dit prachtige hotel?

Bezoek dan even de website van dit prachtige hotel en plan misschien vandaag nog jullie weekendje weg! Je zal er geen spijt van krijgen ;-)!

Wat kost een overnachting?

De prijzen in The Anthony Hotel zijn onder voorbehoud van wijzigingen in functie van de data, het hotelbeleid en andere factoren. Om de prijzen te bekijken, kunt u zoeken naar de data waarop u in het hotel wilt verblijven.

Hoe laat kan ik inchechen?

De check-in tijd is van 15:00 tot 23:00 uur en de check-out tijd is voor 12:00 uur.

 

Eén gedachte over “ The Anthony Hotel in Utrecht

  1. Wat een prachtig Hotel! Ik kijk nu al uit naar mijn weekendje Utrecht en ga hier zeker een kopje koffie doen. Is het een beetje goed bereikbaar vanuit het centrum?

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *