5x Italiaans eten in Amsterdam! Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in de stad.

5x Italiaans eten in Amsterdam! Dit zijn de beste Italiaanse restaurants in de stad.

We hebben veel verschillende Italiaanse restaurants in Amsterdam uitgeprobeerd. Dit zijn 5 van onze favoriete restaurants om te genieten van truffel pasta, geweldige pizza’s en de beste tiramisu in de stad!

Emperio Romano

Hier aten we een van de beste truffelpasta’s ooit! De sfeer van de plek is zo leuk en het personeel was zo vriendelijk. De complete ervaring maakte het tot ons nummer één favoriete Italiaanse restaurant in Amsterdam. Ze serveren de tiramisu in een koffiemok die eruit ziet als een prachtige cappuccino.

Adres:
Amsteldijk 25
1074 HC Amsterdam

Italiaans restaurant amsterdam

Ceppi’s

Ceppi’s is een prachtig restaurant. We houden van de sfeer en de pizza’s zijn echt geweldig. Ze hebben interessante en moderne pizza’s, zoals pizza’s met pompoencrème in plaats van de traditionele tomatensaus, die geserveerd worden op hun eigen ontworpen keramische borden!

Adres:
Lijnbaansgracht 256
1017 RK Amsterdam

Linguini

Linguini heeft zo’n romantische vibe. Het is een gezellig restaurant in de Jordaan met een selectie van de heerlijkste antipasto’s en verse pasta’s. Ze hebben ook de mogelijkheid om een pan pasta te delen.

Adres:
Herenstraat 22
1015 CB Amsterdam

Tozi

Gelegen naast het Vondelpark is een van mijn favoriete authentieke Italiaanse restaurants. Op hun menu vind je kleine sharing plates, naast een uitgebreide lijst van heerlijke wijnen. De bar van TOZI biedt ook Italiaanse bubbels, klassieke Italiaanse cocktails zoals Negroni op vat, en een scala aan ambachtelijke likeuren en sterke dranken.

Adres:
Koninginneweg 34
1075 CZ Amsterdam

LoLo

Dit nieuwe restaurant met zijn kleurrijke en bloemrijke interieur, leuke keramiek en spectaculaire rookcocktails is zeer instagrammable en maakt van Lolo een nieuwe must visit hotspot in de stad.

Adres:
Oudekerksplein 48
1012 GZ Amsterdam

Italiaans restaurant amsterdam
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *