Restaurants in Roermond

Geplaatst op

Roermond.. het is even iets anders dan Amsterdam, maar Roermond heeft diverse leuke restaurants waar je de dag heerlijk kan afsluiten. Dit is een lijst voor de echte Bourgondiër: 5x lekker uit eten in Roermond!

Italiaans restaurant in Roermond: Porto Maurizio

Wie is er nou niet gek op: Italiaans eten. Of je nu in bent voor een pizza of pastagerecht, Porto Maurizio heeft het allemaal! Laat je verrassen door de chef en vergeet niet een heerlijke borrelplank te bestellen!

Heerlijk dineren bij Restaurant ONE

Heb je zin om echt even op niveau te eten? Dan is restaurant ONE de plek voor jou! In een voormalige fabriek aan de Roer, vind je het Michelinsterren restaurant van Edwin Soumand en Bethany DeLong.

Het restaurant kenmerkt zich door zijn stoere look-and-feel en dit vind je ook terug in de verrassende gerechten! Leuke toevoeging is dat diverse ingrediënten rechtstreeks uit hun eigen moestuin komen. Hoe leuk is dat?

NU Nautilus

Een ander prachtig restaurant in Roermond is NU Nautilus. Dit restaurant is gelegen aan het water en geeft je daarnaast ook een huiselijk gevoel. Vanuit deze prachtige plek kijk je zo uit op de jachthaven.

La Boca restaurant gelegen in het centrum van Roermond.

Van een plekje aan het water gaan we naar een klein stukje Spanje in het centrum van Roermond. Dit is de ‘the place to be’ als het gaat om de heerlijkste tapasgerechten. Dit is ook wel de plek waar je met een groep vrienden heerlijk gaat eten onder het genot van de heerlijkste cocktails! Bekijk alvast hun website!

Lees ook: 30x de leukste restaurants in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *