5x de nieuwste restaurants in Dubai

Geplaatst op

Elke maand komen er nieuwe restaurants bij in Dubai, waar je je ogen – en je eetlust – op kunt botvieren. Wij hebben de primeur verzameld over waar je dit seizoen kunt eten en drinken.

PHILEAS FOGG’S DUBAI

Het nieuwste gezinsvriendelijke en supergrote Phileas Fogg’s op de Montgomery Golf Club is een all-inclusive drink- en eetgelegenheid geïnspireerd op Mr Foggs’ wereldwijde avonturen.

De gasten worden uitgenodigd om een menu te proeven dat geïnspireerd is op de beroemde reizen van zijn naamgever – Phileas Fogg’s – met een reeks klassiekers met een wereldwijde twist.

MIMI KAKUSHI

Mimi Kakushi is geopend in het Four Seasons Jumeirah Restaurant Village met een obsessie voor het avant-gardistische oosterse tijdperk van Osaka’s glamoureuze jaren twintig.

Het nieuwe restaurant belooft de smaken van het Oosten te versmelten met de ritmes van het Westen, en presenteert een menu van speelse Japanse gerechten.

Vernieuwende variaties op het menu transformeren bekende Japanse favorieten, met perfect gepresenteerde schotels sushi en sashimi, kleurrijke gyozas en zinderende tempuras. Tot de kenmerkende gerechten behoren een zeer speciaal rundvlees van Kagoshima Wagyu en in de oven gebakken zwarte kabeljauw, een gevarieerde dessertselectie in combinatie met een kunstig samengesteld menu van gemengde drankjes.

Lucky Fish

Lucky Fish is het nieuwste adres dat een stukje van de Middellandse Zee naar Dubai brengt. Het nieuwe restaurant in Palm West Beach belooft een relaxte, kustvakantieachtige ervaring, met heerlijke mediterrane smaken en een levendige sfeer die een kosmopolitisch publiek verwelkomt voor lange luie zonnige lunches die overgaan in avonden onder de sterren.

Zoals je gewend bent van de buren van Palm West Beach, beschikt Lucky Fish over een prachtig buitenterras vol cabana’s en sofa’s dat zich uitstrekt over het strand, met daarachter de fonkelende Dubai. Binnen zijn glamoureuze accenten zoals glinsterende kroonluchters en pluche stoffen een aanvulling op heldere, rustieke interieurs in neutrale tinten en welkom groen.

TIME OUT MARKET DUBAI

De eerste Time Out Market in het Midden-Oosten is een feit en biedt een samengesteld programma van 17 van de beste culinaire helden van eigen bodem.

Onder de culinaire grootheden van Dubai bevinden zich chef-kok Reif Othman, met zijn zeer gewaardeerde onconventionele Japanse streetfood-concept, Reif Japanese Kushiyaki; en Fulvio Opalio, chef-kok van Orange Hospitality, de makers van de immer populaire restaurants Il Borro Tuscan Bistro en Alici in Dubai, die een innovatief nieuw Italiaans concept presenteert.

Myrra by Opa

Myrra by Opa brengt een voorproefje van idyllisch dineren op een eiland voor wie verlangt naar de relaxte levensstijl van de altijd aantrekkelijke Middellandse Zee.

Myrra brengt een fusie van smaken van de zonovergoten kusten van Griekenland en Spanje naar de Palm Jumeirah. Het gevoel is absoluut authentiek, een ode aan de gastvrije taverna’s en ouderwetse tapasbars die de kusten van de betoverende eilanden van Spanje en Griekenland bezaaien.

Traditionele all-time favorieten zoals oesters en gegrilde calamari behoren tot de smaakvolle zeevruchten, aangevuld met een moderne twist op de klassieke paella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *