Larette in Amsterdam Oost

Geplaatst op

Wat een aanwinst voor Amsterdam Oost is Larette! De naam is ontstaan door de voorletters van de 3 eigenaren. Wat hebben zij een goed restaurant neergezet zeg! De zaak is vrij groot met een groot eetgedeelte, een lounge-gedeelte en een grote cocktailbar. Toch merk je dat dit restaurant overzichtelijk blijft. Het is licht en fijn ingedeeld. En opvallend: de heerlijke deuntjes gedurende de avond en de laid back sfeer. De gasten zijn divers, waarbij je naast een stelletje kan zitten maar ook naast een groep vrienden.

Over het restaurant

Het restaurant is super sfeervol en het logo komt bijvoorbeeld overal terug, zelfs in de wasbakken in het toilet. Echt een zaak die tot in de puntjes verzorgd is, wij houden er van! Ook vinden wij het super knap dat je in deze tijd van weinig horecapersoneel zo’n leuk team weet neer te zetten.

Restaurant & Bar Larette

Door naar de menukaart. Die is redelijk klein en dat is juist fijn: minder keuzestress. Begin met het zuurdesembrood met heerlijke opgeklopte boter. Die is namelijk verrassend lekker dankzij de dragonolie. De overige gerechten zijn ook heerlijk. De borden zijn met zorg opgemaakt en de kleuren zijn opgewekt en vrolijk. 

SOHO NIGHTS

Elk vrijdagavond organiseert Restaurant & Bar Larette een SoHo Night waarin de huis-dj rond 22:00 uur tot in de vroege ochtend de playlist overneemt. Naast de SoHo Nights worden er ook regelmatig andere events in Larette georganiseerd, zoals eindeloos Lobster rolls & Hotdogs of oesters eten.

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00 – 01:00
Donderdag: 17:00 – 01:00
Vrijdag: 17:00 – 03:00
Zaterdag: 17:00 – 01:00
Zondag: 17:00 – 01:00

Adres

Veelaan 15, 1019 AP Amsterdam

Reserveren

Reserveren kan online via onze reserveringstool.
Voor vragen bel +31 6 28 51 18 93 of stuur ons een mailtje naar:
info@restaurantlarette.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *