De lekkerste macarons van Amsterdam

Geplaatst op
Macarons Amsterdam

Heb je een zoetigheidje nodig? Wat dacht je van een macaron? En laat deze lekkernij nu net op diverse punten in Amsterdam te verkrijgen zijn.

Macarons zijn een lust voor het oog. Met zijn heldere, regenboogkleurige kleuren en verschillende smaken is het geen verrassing dat macarons ieders favoriete tussendoortje zijn. Deze hapjes zijn opmerkelijk delicaat, elegant en verrukkelijk tegelijk.

In dit artikel geven wij de 3 beste hotspots om jouw macarons te kopen in Amsterdam!

1. Patisserie Linnick: de leverancier van de lekkerste macarons in Amsterdam?

De lekkerste macarons haal je wat ons betreft bij Patisserie Linnick. Deze ambachtelijke zaak aan de Amstelveenseweg is een feest voor liefhebbers van macarons, bonbons, taartjes en andere zoetigheden.

Patisserie Linnick
Amstelveenseweg 75
Amsterdam

Macarons amsterdam
Macarons Amsterdam

2. Patisserie Tout

De volgende tip heeft zich door de jaren heen ook omhoog gewerkt als een begrip in Amsterdam. De macaron is hun  signature product. Als je eenmaal een doosje macarons bij hun hebt besteld dan is er geen weg terug meer. Je bent gelijk fan!

Patisserie Tout
Maasstraat 105
Amsterdam

3. Huize van Wely

Voor veel mensen hoeft de naam ‘Huize van Wely‘ geen verdere introductie. Ze staan bekend om hun ambachtelijke gebakjes die door heel het land bekend zijn. Echter zijn hun macarons ook van hoge kwaliteit. De macarons zijn luchtig, knapperig en goed van smaak. De kennis en expertise van Huize van Wely is andermaal bewezen en heeft daarom een plekje verdiend in onze lijst

Huize van Wely
Beethovenstraat 72
Amsterdam

Macarons Amsterdam

4. Pompadour

Voor iedereen die fan is van chocolade en taartjes zal deze naam vast niet onbekend in de oren klinken. Wat Pompadour onderscheidt – en hier zijn ze ook trots op – is het exclusieve gebruik van grondstoffen en die geen ingewikkelde bewerkingen hebben ondergaan. Je kan er daarom vanuit gaan dat je hier Macarons kan krijgen van het hoogste niveau.

Pompadour
Huidenstraat 12
Amsterdam

Lees ook: De lekkerste appelflappen van Amsterdam

 
Eindoordeel
Beoordeeld op:
Product
Macarons
Onze beoordeling
51star1star1star1star1star
Product Name
Macarons in Amsterdam

Eén antwoord op “De lekkerste macarons van Amsterdam”

  1. Ik ben echt een hele grote fan van Linnick! Wat een geweldige patisserie met altijd zoveel lekkers wat je daar kan kopen. Ik koop altijd meer dan ik wilde. De macarons zijn en blijven mijn favorieten!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *