Bar Rouge

Bar Rouge

Een restaurant dat dineren en entertainment op de juiste manier combineert!

Wil je een keer wat anders? Wil je een avond uit eten combineren met entertainment? Ga dan naar Bar Rouge in een van de ruimtes van het pand van de Supperclub! Gedurende de avond staat een goede DJ plaatjes te draaien, word je verrast met een super goede zangeres en danst de danseres sierlijk in het rond. Door de donkeren ruimte heeft het restaurant een gezellige, parijs-achtige sfeer. Het menu is Asian met onder andere sushi en dim sum. De cocktails worden geshaked bij de cocktailbar en de sushi wordt vers bereid in de Japanse keuken. Je kan ook plateaus bestellen met een mix van alle sushi’s en warme gerechten.

Voor iedereen die echt even een avond uit wilt is dit een echte aanrader. In het restaurant zie je verschillende vriendengroepen en stelletjes genieten van de sfeer. Je zal daarom regelmatig een knallende kurk van een champagnefles horen.

Let wel op dat je van te voren reserveert want het is door de beperkte beschikbaarheid snel vol. Breng jij binnenkort een bezoek aan Bar Rouge?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *