Ik heb mij sinds 14 augustus ingeschreven bij de kamer van koophandel voor mijn eigen bedrijfje en daar hoort natuurlijk een mooie zakelijke tas bij! Laat O my bag nou net een hele mooie tas hebben.. Ik koos voor de Harvey maxi, zodat ik en mijn laptop mee kan nemen en nog overige spullen die ik op een dag nodig heb. 

Het verhaal achter O my bag:

Hun verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld door producenten in kleine gemeenschappen in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke banen te creëren.

Zij schreven over hun leer:

Ons premium kwaliteit leer is gelooid zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Onze looierijen gebruiken speciale looiprocessen om de impact op het milieu te minimaliseren. Wij kiezen ervoor om met natuurlijk gelooid leer te werken, omdat leer een natuurlijk materiaal is en wij geloven in het gebruik ervan. Een O My Bag zal prachtig verouderen, dieper van kleur worden en met de tijd zachter worden.

Hoe het allemaal begon

Paulien Wesselink reisde medio 2010 naar India om leerfabrikanten te bezoeken. Leer is een van de grootste exportproducten van India, dus ontmoette ze tientallen verschillende producenten. Paulien wilde een sociale onderneming opzetten die niet alleen winstgevend zou worden, maar ook iets terug zou doen door op een eerlijke, duurzame manier zaken te doen. Dit zou niet je gewone tas worden, en een verantwoorde aanpak was de sleutel.

Gemaakt van een uniek soort eco-leer, een O My Bag is een stuk waar je zonder schuldgevoel mee kunt pronken. Dit komt door een schoner en veiliger looiproces, een verminderde ecologische voetafdruk en leer dat is gemaakt met respect voor het milieu. Het is ook een tas die mensen de kans geeft om een ​​beter leven voor zichzelf op te bouwen.

Shop jouw O my bag in de winkel op de Ceintuurbaan in Amsterdam of de Denneweg in Den Haag. Ook online kan je alle mooie items bestellen. Gebruik daarvoor onze persoonlijke link: https://omybag.nl/?aff=78

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *