The Unbound Amsterdam

Geplaatst op

Hier haal je het maximale uit je vrije dagen!

The Unbound, gelegen in de groene tuinen van Amsterdam, is een nieuwe hotspot dat zeker tijdens coronatijd populariteit gewonnen heeft. Een boutique hotel met ruim opgezette cabins en suites, een gemeenschappelijke tuin, een schitterend restaurant en een gezellige bar met open haard. Daarnaast bieden ze een winkel, een bar, sauna en een spa: ultiem genieten! Eén ding is zeker.. je verlaat The Unbound met een uitgerust gevoel!

Verscholen in een natuurrijke omgeving vind je vier verschillende cabin-types met eco-interieur. De huisjes beschikken over veel natuurlijk licht, en elk met unieke eigenschappen zoals een privé hot tub, zonnig terras of een houtkachel. De huisjes van de Unbound liggen aan een vijver wat je direct een beetje het vakantiegevoel geeft. Tip: met zonsondergang is het heerlijk om nog even een rondje te lopen.

The Wellness

Het hoogtepunt van ons verblijf.. heerlijk ontspannen in de speciale wellness! Met een barrelsauna en dompelbad, recreatievijver, een strandje en douches aan het meer ben je verzekerd van een geweldig wellnessmoment. Vergeet na je saunabezoek niet goed af te koelen in het koude dompelbad.

Lees ook: Dit zijn de beste restaurants van Nederland

Heerlijk dineren in het restaurant!

Dit is wat wij zeker een keer gaan doen als corona helemaal achter de rug is. Vanwege de maatregelen was het restaurant nog gesloten waardoor wij genoodzaakt zijn om nog een keer terug te komen (dit is zeker geen straf!). Gelukkig konden wij in onze suite wel genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Uiteindelijk hebben we er alsnog een super leuke avond van kunnen maken. Tijdens je verblijf kan je kiezen uit verschillende gerechten. Je zit dus niet vast aan een verplicht menu. De kaart is divers, zeer toegankelijk en veelal gezond.

Bij The Unbound waan je jezelf in een rustgevende omgeving. Wil je toch nog even het gevoel van de stad ervaren? Zowel Haarlem als Amsterdam zijn binnen 10 á 15 minuten te bereiken.

Overige informatie

Tom Schreursweg 40, 1067 MC Amsterdam
Telefoon: 020 531 2234
www.unbound-amsterdam.com

 

Eén antwoord op “The Unbound Amsterdam”

  1. Al met al is het jammer dat de plek niet op een geweldige locatie ligt. Je zou verwachten dat je midden in de natuur zit maar je hebt 2 snelwegen aan beide kanten dus je hoort auto’s. De Winkelhut is echter wel erg mooi en comfortabel. Het personeel was erg vriendelijk, hoewel ik de roomservice zou verbeteren en verfijnen (plastic pakjes of zakjes vermijden, de bordenpresentatie oppoetsen).

    Ik zou extra gordijnen toevoegen in het bovenste deel van de cabine omdat het licht vroeg in de ochtend binnenvalt.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *