De perfecte locatie voor een staycation in eigen stad!

Dit weekend waren wij uitgenodigd om te slapen in het pas verbouwde hotel Mr. Monkey Amsterdam op het Singel. Super locatie, midden in het centrum! Je loopt zo de Kalverstraat in en je zit op een steenworp afstand van het koningsplein. Ook voor een goed restaurant hoef je niet ver te lopen. Happyhappyjoyjoy zit namelijk bijna naast het hotel! Een restaurant waar je heerlijk kan dineren en een leuke bar waar je s’avonds nog wat kan drinken.

Wij werden super hartelijk ontvangen bij de receptie en werden naar onze hotelkamer gebracht. Tot onze verbazing hadden wij een dubbele slaapkamer waardoor wij moesten kiezen waar we gingen slapen! We hadden in ieder geval een mooie oplossing als wij die avond nog ruzie zouden krijgen. De pas verbouwde kamer met een mooie badkamer had ook nog een leuke patio waar je s’avonds een wijntje kan drinken. Je kreeg eigenlijk direct een vakantiegevoel bij Mr. Monkey Amsterdam.

De volgende ochtend kregen wij een heerlijk ‘Hello Sunshine’ ontbijtje dat buiten werd geserveerd. We zaten letterlijk aan de gracht wat het vakantiegevoel nog is stimuleerde. Helaas typisch Nederlands ging het regen en daar zaten we met ons ontbijt in een plensbui. Gelukkig zit je binnen ook gezellig en hebben wij daar kunnen wachten tot het droog was.

Kortom, een super leuk verblijf midden op de grachten van Amsterdam! Echt een aanrader als je je even lekker wilt ontsnappen aan de drukke binnenstad. 

Dit recent vernieuwde City Boutique Ho(s)tel biedt je al de luxe van een hotel, met dezelfde relaxte sfeer die je kunt verwachten van een hostel.

Meer informatie over Mr. Monkey Amsterdam

Mr. Monkey
City Boutique Ho(s)tel
462 Singel, 1017 AW Amsterdam, 
Netherlands
Tel: +316 4664 7337
E-mail: info@adamthefirst.nl
Website: www.mrmonkeyamsterdam.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *