Mare Straat Market

Mare Straat Market

Naast alle trendy en hippe hotspots zijn de geheime plekjes die alleen bekend zijn onder de locals ook leuk om te bezoeken. Een van deze hotspots is de Mare Street Market, gelegen in de wijk Hackney. Hackney is een district in de Britse hoofdstad Londen, gelegen in het centrale deel van de metropool.

Het heeft vier jaar geduurd maar eindelijk is deze hotspots dan eindelijk geopend. In het net omgebouwde magazijn vind je drie restaurants, een barber en een bloemist. De stijl heeft iets weg van een kleine foodmarkt waarbij je aan lange tafels plaats kan nemen. De sfeer is vooral knus en huiselijk. Wij brachten er een bezoek op een zondag, een dag waarbij juist veel locals samenkomen en gezellig ontbijten of lunchen.

Neem in de zomer plaats op het terras

In de zomer is het heerlijk om plaats te nemen op het terras dat gelegen is naast de Mare Street Market. Je kan hier heerlijk genieten van al het lekkers dat deze hotspots te bieden heeft. Als tip geven wij je mee om een heerlijke Wafel of French Toast te bestellen. Zie het resultaat hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *