Koffie, ontbijt en lunch in Hamburg

Geplaatst op

De lekkerste plekken om te eten en drinken

EPPENDORF

EPPENDORF is een koffiebar in het noorden van Hamburg. Het is een populaire ontmoetingsplaats voor studenten en jonge professionals. EPPENDORF heeft een uitgebreide menukaart met verschillende koffie- en theeopties. Er is ook een aantal fraaie taarten en gebakjes.

BAR BACCARA

BAR BACCARA is een koffiebar en lunchroom in het centrum van Hamburg. BACCARA heeft een rustieke sfeer en een uitgebreide kaart met verschillende koffie- en theeopties, salades, broodjes en sandwiches.

PANCAKE HOUSE

PANCAKE HOUSE is een pancakes restaurant in het centrum van Hamburg. PANCAKE HOUSE is een populaire plek voor ontbijt en brunch. Het restaurant heeft een uitgebreid aanbod van verschillende soorten pancakes. Ze hebben ook een aantal leuke toppings, zoals chocolade, fruit en ijs.

Nord Coast Coffee Roastery

Nord Coast Coffee Roastery is een koffiezaak en roastery in Hamburg. Het is gelegen in een oud pakhuis aan de rivier de Elbe en heeft een terras met uitzicht op de haven. Nord Coast coffee is geroosterd met hout uit Noord-Duitsland en er worden ook koffiebonen uit andere landen verkocht.

De zaak is ontstaan uit een liefde voor koffie en een shared passion voor duurzaam ondernemen. Nord Coast coffee is dan ook een fair trade en rainforest alliance gecertificeerd bedrijf.

Marshall Street Coffee

Marshall Street Coffee is een koffiebar in het centrum van Hamburg. Het is een kleine, gezellige bar met een rustieke sfeer. De koffie is er erg lekker en er staan ​​altijd verschillende soorten koffie en thee klaar. Er zijn ook lekkere broodjes en taartjes.

Overige hotspots in Hamburg

Zak je verder af richting de rivier kom je eerst in Portugiesenviertel. Hier vind je veel Portugese restaurantjes waar je echt geweldig kan eten!

Voor een heerlijk kopje koffie ga je naar Törggelenhaus am Rathaus. Dit is een koffiezaak in het oude stadhuis van Hamburg. De koffie is er erg lekker en je kunt er ook wat eten bestellen.

Voor een ontbijt of lunch moet je bij Café Suße Freude zijn. Dit is een koffiezaak met een aantal veganistische en vegetarische opties. De koffie is er erg lekker en de cakejes zijn heerlijk.

Als je op zoek bent naar een lekkere lunch, moet je bij Heimat Hamburg zijn. Dit is een restaurant met Hamburgse gerechten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *