De beste steakrestaurants in Amsterdam

De beste steakrestaurants in Amsterdam

Er zijn een aantal geweldige plekken om steaks te eten in Amsterdam, dus we hebben besloten om hier een handige lijst van te maken. In deze lijst hebben wij onze favoriete steakrestaurants onder elkaar gezet. Door er dus je voordeel mee ūüėČ

Er zijn eenvoudige locaties waar je halverwege de week kunt komen, of high-end restaurants waar je een speciale gelegenheid kunt vieren. Er is voor elk wat wils in deze lijst.

Dus nodig een vriend(in) uit en maak je klaar om de beste vlees van Amsterdam te eten in een van deze mooie restaurants…

Mr. Porter

Met locaties in twee van de coolste steden ter wereld (Amsterdam en Barcelona) is dit een restaurant dat op het allerhoogste niveau speelt en in stijl wint. Hun restaurant is strak en stijlvol en zodra je in het personeel loopt voel je je als een koning(in).

Hoewel het menu uitgebreid is, is de biefstuk het enige wat je echt nodig hebt. Een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Restaurant Black and Blue

Ze richten zich hier op biologische biefstuk en echt goede salades. De biefstukken worden gekookt met behulp van een speciale Josper houtskoolgrill dat het vlees een intense smaak geeft en ze van binnen heerlijk sappig maakt. Een bezoek aan Restaurant Black and Blue is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

De Nachtwacht

Een bruisend restaurant dat al sinds 1973 in Amsterdam is gevestigd. De biefstukken zijn fantastisch en worden op open vuur bereid voor een maximale smaak. Maar wat de plek echt speciaal maakt is de bruisende sfeer in de zaal en de hoogstaande service. Een van de beste plekken om biefstuk te eten in Amsterdam.

Café Carbòn

De plek om in Amsterdam te komen als je een vleesliefhebber bent, want met hun brede aanbod aan vleessoorten is er voor ieder dat wils.

Hun spareribs behoren tot de allerbeste van de stad en zijn een bezoekje waard. Maar je kunt de biefstuk hier gewoon niet negeren. Je kunt kiezen uit verschillende stukken met veel heerlijke sauzen en side dishes.

De Braadkamer

Ze staan bekend om het serveren van veel heerlijke vleesgerechten, waaronder gebraden kip en echt geweldige hamburgers. De onbetwiste kampioen van het menu is echter de biefstuk.

De beste steakrestaurants in Amsterdam

De Uptown Meat Club

Ze kopen het allerbeste lokale vlees en leggen een grote nadruk op de producten in het algemeen. Ze zijn ongegeneerd voorstander van het feit dat ze een toevluchtsoord zijn voor vleesliefhebbers en ze serveren enkele klassieke gerechten.

U kunt kiezen uit een brede selectie van rundvleesdelen, van 150g tot 2,3 kg, om te delen… of niet te delen!

RED Steak restaurant

Dit is echt een prachtig restaurant om wat tijd in door te brengen. Ze serveren kreeft en rundsfilet in een van de beste surf- en grascombinaties die u ooit zult proberen

Met uitzicht op de meest pittoreske gracht van de stad, de ‘Keizersgracht’, zult u steeds weer genieten van deze ongelooflijke traktatie van een maaltijd.

Ook interessant:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *