CAFÉ-RESTAURANTS IN AMSTERDAM MET JE EIGEN BIERTAP AAN TAFEL

Geplaatst op

Heerlijk, een biertje in Amsterdam! Of je nu in de stad bent voor een dagje sightseeing of een avondje stappen, er is altijd wel een leuk café te vinden waar je je eigen biertje kunt tappen. In dit artikel geven we enkele topcafés in Amsterdam waar je een biertje kunt doen.

1.Tapmarin

Avondje Ajax kijken samen met je vrienden? Dan is Cafe Tapmarin een echte aanrader! Hier kan jij je eigen tap reserveren terwijl je geniet van de wedstrijd. Let op: Tijdens Europese wedstrijden kan het hier heel druk zijn!
Van Woustraat 130, Amsterdam – Cafetapmarin.nl

2.IJVER

Dat Amsterdam Noord vol zit met leuke cafés is geen geheim. Ijver is één van deze hotspots! Een gezellig café waar wij graag met vrienden een biertje gaan drinken. Hier start je het weekend echt goed, met een eigen tap aan tafel.
Scheepsbouwkade 72, Amsterdam – IJveramsterdam.nl

3.CAFÉ ZURICH

Mercatorplein, wie kent dit plein niet in Amsterdam? Café Zurich vind je hier, midden in de Baarsjes. Hier tap jij je lievelingsbier aan je eigen biertafel! Van Heineken tot Amstel, Brand en speciaal biertjes op aanvraag, het kan allemaal.
Mercatorplein 2B, Amsterdam – Cafezurich.nl

4.OSLO BEERS

Oslo is een klein, intiem café dat zich richt op heerlijke, handgemaakte Bieren. Het café is gelegen in het hartje van Amsterdam en is een perfecte plek voor een ontspannen drankje na een lange dag sightseeing.

Oslo heeft een ruime selectie van bieren, waaronder veel unieke en speciale bieren die je nergens anders kunt vinden. Het café heeft ook een aantal heerlijke snacks en maaltijden, waaronder heerlijke broodjes en salades.

De sfeer is ontspannen en gezellig, en de service is uitstekend. Oslo is zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar een leuke plek om wat bieren te drinken in Amsterdam.

Leuk om te weten: Dit restaurant is het broertje van café Zurich en hier tap je dan ook dezelfde lekkere biertjes uit je eigen tap aan tafel.

Sloterkade 1a, Amsterdam – Oslobeers.nl

Lees ook: de leukste restaurants in Utrecht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *