Oche Amsterdam: een uniek concept!

Op 4 Maart wordt er een nieuw en uniek concept geïntroduceerd in Nederland; een bar die social experiences een nieuwe dimensie geeft. Oche Amsterdam gaat er in Amsterdam voor zorgen dat het populaire dartspel uitgroeit tot een sociale beleving anno 2020. Bij Oche ga je met vrienden echt even ‘offline’ en er wordt daarom ook gevraagd om zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Dus zonder telefoons. Ondertussen kan je genieten van heerlijk gerechten die zijn samengesteld door food whisperer Niels van Halen.

Naast de gerechten kan je natuurlijk ook genieten van Amsterdam geïnspireerde cocktails. Oche wordt naar verwachting echt een plek waar je samen met vrienden een onvergetelijke avond kan hebben! Samen met een prachtig ontworpen ruimte aan het centrale Rembrandtplein zal Oche een ultieme en unieke toevoeging zijn aan het Amsterdamse horecaleven.

’’Oche staat voor een terugkeer van de analoge sociale beleving, waarin de smartphone niet langer het middelpunt zal vormen. In plaats daarvan krijgen sociale relaties de prioriteit en de aandacht die ze wellicht al lange tijd niet hebben gehad,’’ Aldus Oche Amsterdam.

Contactgegevens

Officiële opening: 4 maart 18:00
Utrechtsestraat 11 
Website and online booking: www.oche.com/amsterdam                   
Reserveringen: bookingams@oche.com  
Telefoon: +31 20 800 3505 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *