Pestana Amsterdam Riverside

Pestana Amsterdam Riverside

Wat waren we blij toen we hoorde dat we in dit prachtige hotel mogen overnachten. Persoonlijk stond dit hotel al heel lang op mijn lijstje om een keer te bezoeken. Vaak ben ik hier al langs gelopen en vroeg ik mijzelf af hoe het er van binnen uit zou zien. Afgelopen zondag was het dan zo ver!

Normaal gesproken slapen wij eigenlijk nooit op een zondag in hotels, maar wat begin je de maandag heerlijk als je hier hebt geslapen.

Kamers die aan al je wensen voldoen!

De kamers hebben een rustige sfeer en zijn van alle gemakken voorzien. Wij waren enorm fan van het prachtige bad, midden in de kamer. Iets waar je echt fan van wordt als je een dag lang door de stad hebt gelopen. Verder slaap je heerlijk in een groot kingsize bed en heb je een prachtig uitzicht op de Amstel!

De locatie

Het hotel ligt in een woonwijk langs de Amstel, iets buiten het centrum maar nog steeds dicht bij de eet- en caféwijk De Pijp. Het is minder dan 10 minuten lopen naar een halte van het openbaar vervoer, vanwaar een tram je in zes minuten naar het Museumplein brengt. Het Centraal Station ligt op ongeveer 20 minuten met de tram. Het is 20 minuten lopen langs de rivier naar de Hermitage, en slechts een paar minuten verder naar het Waterlooplein of de Hortus Botanicus. Kortom, de perfecte uitvalsbasis als je Amsterdam wilt ontdekken!

Pestana uitzicht

Ultiem genieten!

De bediening is vriendelijk en behulpzaam en de conciërge kan je helpen met vragen over Amsterdam. Naast de bar en het restaurant is er een rustige spa, met een fitnessruimte en een groot zwembad (zeer zeldzaam in Amsterdam). Je komt hier heel tot rust na een dag winkelen of nadat je Amsterdam hebt ontdekt.

Een heerlijk ontbijt stond op ons te wachten

Na een heerlijke nacht konden wij niet wachten op het ontbijt. Het ontbijt is van topkwaliteit, met een patisserie-toonbank met zoete lekkernijen naast de gebruikelijke gerechten. De bar heeft een afgezonderd terras waar je in de zomer ook lekker plaats kan nemen.

Pestana terras

Algemene informatie

Amsteldijk 67, 1074 HZ Amsterdam
+31 20 369 0617
pestanacollection.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *