Cabin ANNA

Cabin ANNA

Live as one with nature

Stel je eens voor… een nacht slapen onder de sterren en wakker worden met het geluid van fluitende vogels. Deze droom werd voor ons werkelijkheid! Gedurende je verblijf bij Cabin ANNA® ga je echt even offline en word je één met de natuur! 

De Cabin!

We roepen het eigenlijk al veel vaker: we moeten echt eens een weekend offline gaan. Geen internet, geen tv, gewoon even tijd voor jezelf. Voor iedereen die dit ook een keer wilt is Cabin ANNA® echt een aanrader!

ANNA® belooft een sublieme ervaring waar u het perfecte evenwicht zult vinden tussen huis, natuur en mensen. ANNA® is een bewegende houten Cabin waarin deze drie aspecten samensmelten. 

De aankomst

Stiekem leefde we al een paar dagen toe naar de dag dat we eindelijk af mochten reizen richting ‘s-Hertogenbosch. Eenmaal aangekomen werden wij heel vriendelijk ontvangen en werden wij begeleid naar onze Cabin. Je loopt midden door het bos richting je Cabin wat al direct zorgt voor een ontspannen gevoel. Op diverse plekken zie je de prachtige Cabins al opgaan in de natuur, met ieder wel zijn eigen privacy.

Eenmaal aangekomen werd ons direct duidelijk hoe speciaal Cabin ANNA® is. De Cabin werd in zijn geheel helemaal open geschoven en het werd ons direct duidelijk waarom iedereen zo’n fan is van deze locatie. Hieronder krijg je alvast een indruk van ons verblijf.

Genieten van de natuur

Eenmaal ‘gesetteld’ word je op een positieve manier geconfronteerd met de rust. Even geen internet, geen computerscherm en geen tv. Alleen onszelf en de natuur. Na een aantal uur waren wij gewend aan deze ‘lifestyle’ en gingen wij helemaal op in de ‘back to the basics’. Het vuurtje in de open haard ging aan en de boeken kwamen tevoorschijn. Wat een ervaring!

Op de locatie zelf kan je de nodige hapjes bestellen, echter hadden wij zelf het een en ander gehaald en waren wij klaar voor een romantische avond. ‘S avonds hebben wij de Cabin volledig geopend wat ervoor zorgde dat je woonkamer letterlijk opging in het bos.

Leven als een koning!

Alsof het allemaal nog niet luxe en bijzonder genoeg was, opende wij ’s avonds ook nog het bad, dat verstopt zit onder de vloer. Onder het genot van een lekker wijntje en een lekker hapje keken wij vanuit het bad zo naar de sterren. Wij realiseerde ons dat je niet 3 weken naar Zuid-Afrika hoeft om zo’n unieke ervaring mee te maken.

Algemene informatie

Koningsweg 2,
5211BL, ‘s-Hertogenbosch,
info@cabin-anna.com
Website: www.cabin-anna.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *