Midtown Grill Amsterdam

Midtown Grill Amsterdam

Hier eet je de lekkerste steaks in Amsterdam!

In alle eerlijkheid, ik heb niet snel de neiging om biefstuk te eten in restaurants. Echter hebben wij veel tips om ons heen gekregen dat we deze hotspot echt eens moesten bezoeken.

Een aantal weken geleden was het dan eindelijk zover! Op uitnodiging van het Marriott hotel mochten wij een avond lang de ambiance van het vernieuwde restaurant ervaren. Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw vorig jaar september opnieuw haar deuren geopend. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve wijnbibliotheek.

Een sensationele ervaring

Wij waren erg verrast door de combinatie van het interieur en de beleving die we de gehele avond hebben ervaren. Als eerste kregen wij een korte uitleg over het restaurant en werd ons uitgelegd wat het verschil was tussen de verschillende vleessoorten. Omdat er best wel wat keuze is qua vlees, helpt het personeel je graag bij het maken van de juiste keuze. Omdat wij graag verschillende gerechten en smaken willen ervaren kozen wij voor zowel vlees en een visgerecht. Hieronder vind je een impressie van onze avond.

Ter zake komend: ja, het was een verdomd goede biefstuk. Ik probeerde de dry-aged, maïsgevoede rib-eye uit de VS, en de MRIJ filet mignon uit Nederland. Beide stukken vlees werden als boter gesneden en waren perfect gekruid. Als je van delen houdt, serveert de keuken je al gesneden en warm gehouden biefstukken op tafel, zodat jij en je tafelgenoten reepjes kunnen nemen van welke stukken je ook maar wilt.

Een succesvolle renovatie

We noemde het in het begin van dit artikel al even. Midtown Grill heeft vorig jaar een renovatie ondergaan waardoor het restaurant nu fris, hip en sfeervol overkomt. Er is gebruik gemaakt van aantrekkelijke prints, stijlvolle materialen en gezellige zithoeken, waardoor Midtown Grill meer is geworden dan alleen een restaurant. Het is een geweldige plek geworden om met vrienden of familie een avond door te brengen!

Met gedurfd gebruik van kleuren en aantrekkelijke prints, stijlvolle materialen en gezellige zithoeken is Midtown Grill hét nieuwe restaurant van de stad.

Midtown Grill Amsterdam

Voldoet aan alle verwachtingen!

Op voorhand wisten wij dat Midtown Grill bekend stond om zijn heerlijke vleesgerechten. Maar echt alle gerechten die wij mochten proberen overtroffen onze verwachtingen. Elk gerecht was precies goed bereid en net op een manier gemaakt wat je thuis niet voor elkaar krijgt.

Adres: Stadhouderskade 12, 1054 ES Amsterdam
Reserveringen: midtowngrill.nl
Telefoon: 020 607 5555

Over het Marriott Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel is het eerste Marriott hotel dat in 1975 in Europa werd gebouwd. Het hotel is uniek gelegen in het culturele hart van Amsterdam en staat bekend om de nabijheid van opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het Vondelpark, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, maar ook van exclusieve winkels en toprestaurants.

Het hotel biedt 396 kamers met een compleet nieuw interieur van de Nederlandse ontwerper Piet Boon, plus een opnieuw ontworpen “Great Room” lobby, M Club Lounge en een 24/7 fitnesscentrum die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van de moderne reiziger.

State-of-the-art vergader- en evenementenfaciliteiten in combinatie met populaire eet- en drinkgelegenheden, waaronder Sorel’s Bar & Lounge met een uitgebreid assortiment bourbons, whisky’s en cocktails, en het beste steakhouse, Midtown Grill, maken het Amsterdam Marriott Hotel de ideale bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Lees ook:

Dit zijn de leukste café’s om een biertje te drinken
De leukste brunch hotspots van Amsterdam
Hier eet je de lekkerste sushi in Amsterdam
Dit zijn de fijnste terrassen in Amsterdam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *