Lunchen op de Zuidas

Geplaatst op
Zuidas Amsterdam

De leukste lunchplekjes op de Zuidas

Grote kantoorpanden, zakenlui en op het eerste oog niet echt een plek waar je denkt leuk te kunnen eten. Schijn bedriegt! De afgelopen jaren hebben steeds meer ondernemers de kans gegrepen om iets leuks op te zetten op de Zuidas. En geef ze eens ongelijk. De Zuidas is een leuke plek om na werk af te spreken met collega’s of vrienden. Wij hebben onze favoriete spots bij de Zuidas in Amsterdam voor jullie verzameld in dit lijstje. Enjoy!

1.Sla

Wij zijn zeer te spreken over Sla-concept! Bij sla zijn diverse biologische en gezonde salades verkrijgbaar voor een schappelijke prijs. De (pulled oats) greek gyros is echt een aanrader!

2.Bowls & Buns

Ben je een liefhebber van pokébowls of een bio buns? Dan is deze hotspot op de Zuidas echt een aanrader! Een poké bowl en bao bun kosten samen rond de € 12,-. Een prima idee voor als je na werk nog een hapje wilt gaan doen met collega’s.

3.Strandzuid

Strandzuid is misschien niet de hotspot die direct gevestigd zit op de Zuidas, maar wel goed bereikbaar. Vanaf de zuidas is het slechts een paar minuten rijden of fietsen en je ploft hier heerlijk neer met je biertje! Strandzuid organiseert ook regelmatig gezellige evenementen die je zeker een keer moet meemaken!

Lees ook: de beste sushi restaurants in Amsterdam

4. Gustavino

Gustavino is de Italiaanse hotspot van de Zuidas! Als je van Italiaans eten en wijn houdt, moet je hier zijn. Bedenk wel dat dit niet echt een plek is voor een snelle hap. De gerechten zijn aan de prijzige kant waardoor het zonde is als je snel weer weg moet. Ondanks dat de gerechten prijzig zijn is het echt wel waard.

5. The breakfast club

The Breakfast Club is hip, fris en trendy. Veel mensen ploffen hier neer voor een lekker ontbijt voordat ze werkdag aanvangen. Ook als lunch is de The Breakfast Club top. Aanrader: De pompoensoep!

6. Loetje Zuidas

Of je nu grote of kleine honger hebt, je kan altijd bij Loetje aanschuiven. In principe hoeven wij Loetje niet echt voor te stellen. Voor veel mensen staat Loetje bekend om hun biefstuk, maar er is nog veel meer te krijgen. Wij zijn fan van de heerlijk Roastbeef Carpacchio met truffelmayonaise en rucola. Ook de Ossenhaas XL is echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *