Hippie Fish in Zandvoort

Hippie Fish in Zandvoort

Ervaar het vakantiegevoel in eigen land!

Dit is nou net wat Zandvoort nodig heeft, een hippe, gezellige strandtent. De eigenaar van (onder andere) Hippie Fish snapt echt hoe de horeca werkt. Super mooi interieur, goed eten met daarbij bijpassende drankjes. Leuk en vriendelijk personeel waardoor je keer op keer een echt vakantie gevoel krijgt. 

Hippie Fish is een van de laatste strandtenten van Zandvoort (vanaf Bloemendaal gezien), maar zeker de moeite waard om de Boulevard voor af te rijden.

Ook als het geen mooi weer is (komt nog wel eens voor in Nederland), zit je hier super gezellig met vuurkorven in de tafels en kan je genieten van de warme sfeer.

Onze favoriet is het Shared voorgerecht dat bestaat uit verschillende kleine gerechtjes. Als hoofdgerecht kiezen wij eigenlijk altijd de tonijn steak met heerlijke zwarte rijst.

Ook heeft Hippie Fish een beach bar waar je lekkere dingen kan bestellen als er geen tafels meer vrij zijn op het terras. Met kinderen super chill, zij ravotten in het zand, jij een lekker hapje en drankje!

Het interieur is allemaal van Ibiza Outdoor en is te koop door middel van het maken van een afspraak in de loods van Ibiza Outdoor. Zo kan je thuis de leuke sfeer van Hippie Fish creëren. 

Strandbedjes bij Hippie Fish

Je stranddag is natuurlijk niet compleet zonder een strandbedje. Gelukkig voorziet Hippie Fish hier ook in. Een strandbedje is ongeveer 20 p.p. per dag en zorgt er voor dat je kan genieten van een zorgeloze en comfortabele stranddag!

Tip: ook leuk te combineren met..

Voor wie langer dan een dag wilt genieten van het mooie weer en de leuke strandtenten in Noordwijk, raden wij aan om in Haarlem te overnachten. Wij hebben onlangs geslapen bij Boutique Hotel Staats wat echt een aanrader is voor iedereen die wel toe is aan een gezellig weekendje weg. Dit hotel verhuurt fietsen waardoor je binnen een half uur aan het strand bent.

Adres van Hippie Fish

Boulevard Paulus Loot 3, 2042 AD Zandvoort

Lees ook: de leukste hotels aan het strand

 

Eén gedachte over “ Hippie Fish in Zandvoort

  1. Ah wat cool! Mijn favoriete strandtent op jullie website! Heerlijk vertoeven daar altijd. Van mij mag Hippe Fish nog wel wat meer aandacht verdienen 😀

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *