Boutique Hotel Staats in Haarlem

Boutique Hotel Staats in Haarlem

Ervaar het vakantiegevoel bij Boutique Hotel Staats.

Haarlem, wat een leuke stad! Voor ons, naast Amsterdam een van de plekjes waar wij graag zouden willen wonen. In deze leuke stad, in een heel leuk straatje vind je Boutique Hotel Staats

Onze ervaring

Wij werden super hartelijk ontvangen door de dames van de receptie en alles werd duidelijk aan ons uitgelegd. Ook omtrent het Corona virus werden er gepaste maatregelen toegepast. Het hotel bevindt zich op een half uurtje afstand van het strand in Zandvoort. Bij het hotel kan je fietsen huren en dit hebben wij dan ook gedaan, ook loop je vanaf het hotel zo het bruisende Haarlem in. Het hotel is een super combinatie van de leuke stad Haarlem en de kust. Het hotel heeft een tuintje waar je nog in de laatste zon kan zitten, er lopen kippen waarvan zij bij het ontbijt ook verse eieren serveren, hoe leuk is dat!

Culinair genieten!

In het hotel zit Restaurant De Ripper, Restaurant De Ripper is ooit begonnen als ontmoetingscentrum en eenvoudig eetcafé. Het is uitgegroeid tot een uniek opleidingsrestaurant. Door de combinatie van leren en werken en door de nieuwe kansen die jongeren wordt geboden als ze bij het reguliere onderwijs zijn uitgevallen. Wij hebben hier heerlijk gegeten. Tijdens de Corona periode boden zij een aangepast menu aan, maar het reguliere menu is een leuke shared dining met van alles wat. Ook vindt het ontbijt plaats in het stijlvolle restaurant. Van verse eitjes van de eigen kippen tot vers gebakken pancakes, voor ieder wat wils.

Kortom, Boutique Hotel Staats was een super leuke ervaring en een dikke aanrader voor de juiste combinatie tussen stad en de kust!

Meer informatie over Boutique Hotel Staats

Ripperdastraat 13a
2011 KG HAARLEM
Nederland
T: +31 (0)23 200 1234
E: welcome@hotelstaats.nl 

 

Eén gedachte over “ Boutique Hotel Staats in Haarlem

  1. Supervriendelijk personeel bij de receptie en bovendien een heerlijk verblijf! De foto’s spreken voor zich en weerspiegeld echt hoe het daar is. Sterke aanrader voor wie de drukke hoofdstad wilt vermijden maar toch iets zoekt dicht bij huis (Amsterdam). Staats is zeker een hoogtepunt van 2020!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *