De leukste terrassen aan het water in Amsterdam

De leukste terrassen aan het water in Amsterdam

Aan deze terrassen neem jij deze zomer plaats!

In de zomer is de combinatie tussen zonnestralen en het water goud waard. Laten we nu net in onze mooie hoofdstad diverse terrassen hebben die gelegen zijn aan het water. Amsterdamshots heeft voor jou een mooiste lijst samengesteld van terrassen waar jij deze zomer plaats wilt gaan nemen. Zeker na de vervelende corona periode heb jij wel wat gezelligheid verdiend!

1. Waterkant

We beginnen de lijst met één van de meest populaire borrelspots van Amsterdam. Bij de Waterkant zitten in de zomer veel mensen aan de kade te genieten van de ondergaande zon. Een heerlijk speciaalbiertje, wijntje of cocktail in de hand en je beste vrienden om je heen. Je gaat hier zeker een gouden avond beleven!

2. Meneer nieges

Natuurlijk zijn wij hier al eerder in de voorgaande zomers geweest om heerlijk te lunchen in het zonnetje aan het water. Een prachtige spot die goed bereikbaar is vanaf het Centraal Station. Het restaurant is ontzettend leuk ingericht, met een gezellige open haard en wij hadden prachtig uitzicht aan het water. Naast het zonovergoten terras staat Meneer Nieges ook bekend om zijn leuke evenementen. Check af en toe is hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de geplande events!

3. Kop van Oost

Met een nieuwe terras dat net is aangelegd en een restaurant met een heerlijke kaart, is Kop van Oost een heerlijke plek om zowel te borrelen als te dineren. We zijn blij dat stadsdeel Oost sinds 1-2 jaar weer een hotspot rijker is!

4. Hannekes Boom

Bij Hannekes Boom neem je op een zonnige dag heerlijk plaats aan het water. Veel mensen zitten hier dan ook lekker aan de kade met een biertje of wijntje. Naast de drankjes aan de kade kan je hier ook met je vrienden plaats nemen aan de picknicktafels. Hannekes Boom heeft doorgaans een prima kaart om ’s avonds lekker te kunnen blijven hangen!

5. Hangar

De leukste hotspots in Amsterdam Noord mogen natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst. Hangar is misschien niet de eerste borrelplek waar je aan denkt op een zonnige dag. Echter is het hier prima vertoeven. Pak vanaf CS het pontje en je bent zo bij Hangar. Het nagemaake strand bij het IJ zorgt voor een echt vakantiegevoel. Geniet van het zand tussen je tenen en de zonnestralen. Voor iedereen die met de auto komt is er ook 1 groot voordeel: Parkeren is op dit moment gratis!

6. Pllek

Pllek is een relaxed en open-minded borrelplekje in Amsterdam Noord. Pllek legt je graag in de watten en serveert je producten met een bijzonder verhaal, alles verantwoord en duurzaam. Chef Dimitry Mulder en zijn team staan klaar om jullie te voorzien van heerlijke, verantwoorde maaltijden en/of hapjes van ons seizoensmenu.

Pllek heeft nu zelfs bedje gemaakt van pallets. Heel chill! Er hangt een fijne en saamhorige sfeer, midden in het creatieve NDSM-gebied!

7. George Marina

De naam zegt het al. Hier kijk je uit over de kleine haven aan de Amstel. Je hebt hier een prachtig uitzicht en je krijgt eigenlijk direct een vakantiegevoel. Veel boten meren hier in de zomer aan om lekker te gaan lunchen of dineren.

8. Strandzuid

Blijf je deze zomer lekker in Amsterdam? Breng dan een bezoek aan Strandzuid! Ze hebben hier voldoende strandbedjes om heerlijk van een zomerse dag te genieten. Bestel een heerlijk speciaalbiertje en reserveer voor ’s avonds je tafeltje op het terras. Je kan hier namelijk ook heerlijk dineren!

9. Loetje aan ‘t IJ

Deze fantastisch plek aan het IJ moet zeker op je lijstje komen te staan. De combinatie van een prachtig terras en de heerlijkste biefstuk van Amsterdam, zorgt ervoor dat je hier een heerlijke zomeravond zal beleven! Mocht je net de pech hebben dat het regent? Dan is het bij Loetje ook zeker de moeite waard om binnen te zitten!

[booking_product_helper shortname=”nederland 2″]

Lees ook 1 van onze andere populaire artikelen:

 

Eén gedachte over “ De leukste terrassen aan het water in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *