5x lekker ontbijten in de pijp

Geplaatst op

Even rust na een uitputtende week op werk? Ga dan lekker buiten de deur ontbijten! Wij hebben de leukste en meest fijne hotspots in de Pijp voor je op een rij gezet.

Scandinavian Embassy

The Scandinavian Embassy is een restaurant en bar in Amsterdam dat geïnspireerd is op de Scandinavische keuken en cultuur. Het restaurant serveert een mix van traditionele en moderne gerechten, met een nadruk op verse, lokale producten.

The Scandinavian Embassy is gevestigd in het hart van Amsterdam, op de Prins Hendrikkade. Het heeft een ruime, lichte ruimte met een modern interieur, en heeft ook een terras waar je kunt zitten in de zomermaanden.

Het restaurant is open voor ontbijt, lunch en diner, en serveert ook een ruime keuze aan drankjes, waaronder bier, wijn en cocktails. The Scandinavian Embassy is een populaire plek om te dineren of om gewoon een drankje te doen, dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren als je wilt komen.

OMELEGG

Omelegg is een populair restaurant in Amsterdam dat gespecialiseerd is in omeletten. Het restaurant heeft een ruime keuze aan omeletten, van klassieke tot moderne variaties, en gebruikt verse, lokale ingredienten.

Omelegg is gevestigd in verschillende locaties in Amsterdam, waaronder de Pijp, de Jordaan en het Centrum. Het restaurant heeft een informele, gezellige sfeer en heeft ook een ruime keuze aan andere gerechten, zoals sandwiches, salades en desserts.

Omelegg is open voor ontbijt, lunch en diner, en serveert ook een ruime keuze aan drankjes, waaronder koffie, thee en smoothies. Het restaurant is populair, dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren als je wilt komen.

Little Collins

Little Collins is een populaire bar en restaurant in Amsterdam, gelegen in het centrum van de stad. Het restaurant is vernoemd naar de bekende straat Little Collins Street in Melbourne, Australië, en heeft een Australische-geïnspireerde keuken.

Little Collins serveert een ruime keuze aan gerechten, van ontbijtgerechten en sandwiches tot volledige maaltijden. De kaart is gebaseerd op seizoensgebonden en lokale producten en heeft zowel vegetarische als vleesgerechten. Het restaurant heeft ook een ruime keuze aan drankjes, waaronder cocktails, wijn en bier.

Little Collins is open voor ontbijt, lunch en diner, en heeft ook een ruime buitenterras waar je in de zomermaanden kunt zitten.

Bakers & Roasters

Bakers & Roasters is een populair restaurant in Amsterdam, gelegen in de wijk De Pijp. Het restaurant heeft een ruime keuze aan gerechten, met een nadruk op ontbijtgerechten en sandwiches, en gebruikt verse, lokale ingredienten.

Bakers & Roasters serveert een ruime keuze aan ontbijtgerechten, zoals pannenkoeken, eieren en broodjes, en heeft ook een ruime keuze aan sandwiches en salades voor de lunch. Het restaurant heeft ook een ruime keuze aan drankjes, waaronder koffie, thee en smoothies.

Lees ook: De leukste hotspots in Noordwijk & de beste brunch hotspots in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *