DIt zijn de beste pubs in Londen

Geplaatst op

Als je aan Londen denkt dan denk je automatisch aan bier en pubs. Er zijn tal van leuke pubs in Londen om te bezoeken. Hieronder staan enkele suggesties:

  1. The Churchill Arms: Dit is een traditioneel Engels pub in het centrum van Londen, met een ruime keuze aan drankjes en een populaire buitenterras.
  2. The Red Lion and Sun: Dit is een traditioneel Engels pub in de wijk Highgate, met een ruim aanbod en geweldige bieren. Ze onderscheiden zich ook met hun knusse sfeer.
  3. The Olde Cheshire Cheese: Dit is een traditioneel Engels pub in de wijk Fleet Street, met een ruime keuze aan drankjes en een historische setting.
  4. The Fox and Anchor: Onder locals een populaire Engels pub in de wijk Clerkenwell, met een gigantische keuze aan verschillende biersoorten. Laat je door de barman helpen met het kiezen van het juiste glas bier.
  5. The Rose and Crown: Dit is een traditioneel Engels pub in de wijk Notting Hill, ook wel bekend om zijn gekleurde huizen. Ook hier vind je veel locals die na werk een biertje komen doen.
  6. The Dog and Duck: Dit is een traditioneel Engels pub in de wijk Soho, met een ruime keuze aan drankjes en een gezellige sfeer.

Wat kost een pint bier tegenwoordig in Londen?

De prijs van een pint bier kan in Londen sterk variëren, afhankelijk van de locatie en het soort bier dat je bestelt. In sommige pubs kun je een pint bier al krijgen voor ongeveer £4, terwijl het in andere pubs tot wel £7 of meer kan kosten.

De gemiddelde prijs voor een pint bier in Londen ligt momenteel rond de £5.50. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de dag van de week en de tijd van de dag. Zo zijn de prijzen vaak hoger in de avonduren en in de weekenden.

Houd ook rekening met het feit dat sommige pubs een minimumprijs vragen voor een pint bier, zelfs als je een goedkoper merk bestelt. Dit is vaak het geval in populaire toeristische gebieden. Als je wilt besparen op de kosten van een pint bier, kan het aan te raden zijn om naar een pub buiten het centrum te gaan, of om een ander drankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *