Zakelijk lunchen in Amsterdam

Zakelijk lunchen in Amsterdam

Heb je vanmiddag een lunch op de planning staan en eet je liever even buiten kantoor? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een restaurant dat goed bereikbaar is, gezond eten op de menu heeft staan en wat misschien ook nog een beetje betaalbaar is. Hieronder geven wij enkele tips waar jij perfect zakelijk kan lunchen!

1. The Traveller Amsterdam

Dit restaurant is gelegen in het zakelijke district van Amsterdam Zuid-Oost. The Traveller is sinds november 2019 geopend en verdiend met zijn betaalbare kaart en de uitstekende bereikbaarheid zeker een plaats in deze lijst. Kom je met de auto? In de buurt zijn 2 parkeergarages aanwezig waar jij je auto kwijt kan!

2. Zakelijk lunchen bij George Marina

Ook dit restaurant is geselecteerd vanwege zijn uitstekende bereikbaarheid. George Marina is gelegen net buiten het drukke centrum en ligt naast metrohalte Spaklerweg. Ook je auto kan je kwijt in de woonwijk naast het restaurant (wel betaald). George Marina is vooral een parel in Amsterdam in het zomerseizoen. Geniet van het zonovergoten terras waarbij je uitkijkt om de Amstel. Zakelijk lunchen in Amsterdam is daar nog nooit zo leuk geweest!

GEORGE MARINA

Spaklerweg 10 A
1096 BA Amsterdam

3. Kop van Oost

Restaurant Kop van Oost is relatief nieuw in Amsterdam Oost. Met zijn industriële look en sprekende locatie is het zeker geen standaard restaurant te noemen. Doordat de gevel is gebouwd van glas, heb je het idee dat je aan het water dineert wat zorgt voor een leuke sfeer. Je kan hier zowel terecht voor lunch als diner.

Tip: probeer de steak tartare! Dit gerecht viel bij ons goed in de smaak!

4. The Dutchess

Lichte en verfijnde smaken uit Zuid-Frankrijk en Italië, gecombineerd met voortreffelijke mediterrane producten, zo wordt The Dutchess het beste omschreven. The Dutchess is een zeer geschikte locatie voor een zakelijke lunch vanwege zijn ligging en bereikbaarheid. Vanuit diverse hoeken uit Amsterdam is dit restaurant zo bereikt. Voor een goede lunch met een goed glas wijn ben je bij The Dutchess aan het juiste adres.

5. Satchmo

Satchmo is gevestigd op het Rokin en misschien met de auto iets moeilijker bereikbaar. Maar voor iedereen die enigszins in het centrum van Amsterdam werkt, is Satchmo echt een zakelijke hotspot. Dit restaurant beschikt over een heerlijke en uiteenlopende menukaart, gastgericht personeel en een prachtig terras om in de zomermaanden plaats te nemen.

Heb jij onlangs nog voor afspraak buiten de deur ergens gegeten? Laat dat dan ons weten door een reactie achter te laten onder dit artikel!

 

3 gedachten over “Zakelijk lunchen in Amsterdam

  1. Ik zou het leuk vinden als deze lijst regelmatig wordt geüpdatet met nieuwe restaurants of tentjes. Ik moet regelmatig voor zakelijke redenen lunchen buiten de deur en ben zo af en toe wel door mijn ideeën heen. Gaat dit denk je gebeuren?

     
    1. Hi Roos, Bedankt voor je reactie! We doen ons best om onze lijstjes regelmatig te wijzigen of spots toe te voegen. Houd daarom onze website goed in de gaten 😉

       

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *