SATCHMO Amsterdam

Geplaatst op
Satchmo

SATCHMO: Een nieuwe culinaire hotspot op het Rokin!

De woensdagavond breekt zo lekker de week! Dat was onze gedachte gisteravond. Nadat wij eerst een bezoek hadden gebracht aan een leuk PR event van Rutte Distillery zaten wij met de vraag: thuiseten, afhalen of lekker uit eten? Omdat wij in de buurt van de Dam waren konden wij nog maar aan één restaurant denken: SATCHMO op het Rokin! De afgelopen tijd heeft het Rokin al een flinke make-over gehad en dit restaurant is een van de parels van de straat geworden.

Satchmo

Het Rokin is een prachtige hotspot rijker waar gezelligheid en culinair genieten samenkomen!

Amsterdamshots

Restaurant SATCHMO

Kort samengevat is de menukaart van SATCHMO heel uiteenlopend. Zo kan je kiezen voor diverse kleine gerechten om te delen, maar zijn er ook diverse hoofdgerechten variërend in vlees en vis. Of je nu gaat voor een ‘snelle hap’ of lekker uitgebreid wilt dineren, SATCHMO is voor beide situaties zeer geschikt. Ook zijn er diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren of een vergadering te organiseren. Bekijk hier de menukaart.

Cocktailbar

SATCHMO neemt je terug in de tijd met luxueuze marmeren muren, fluwelen meubels, messing kroonluchters en een ongeëvenaarde service. Naast de diverse culinaire mogelijkheden is SATCHMO ook een heerlijke plek om op vrijdagavond neer te ploffen voor een heerlijke cocktail. Neem bijvoorbeeld plaats aan de bar en voor je het weet staat er een heerlijke cocktail voor je neus. Beter kan jij je weekend niet beginnen toch?

De locatie van SATCHMO

Contactgegevens van SATCHMO

Adres: Rokin 95
Tel: 020-8204472
E-mail: info@satchmoamsterdam.nl

Samenvatting
Titel
Satchmo
Beschrijving
SATCHMO: Een nieuwe culinaire hotspot op het Rokin!
Auteur
Uitgever
Amsterdamshots

8 reacties op “SATCHMO Amsterdam&rdquo

    1. Kan mij hier bij aansluiten! Zeker de avonden met live muziek zijn echte aanraders! Lekker met een groep vrienden eten en borrelen

  1. Afgelopen weekend heerlijk gegeten hier! Leuke en vriendelijke bediening en een toegankelijke kaart. Fijn dat er in het centrum ook nog leuke tentjes zoals Satchmo geopend worden. Ik kom graag op plekken waar niet zo veel toeristen komen en ik denk dat Satchmo hier wel 1 van is.

  2. Weet iemand toevallig ook of je hier lekker kan eten als veganist? Heb al van veel mensen positieve berichten gehoord over Satchmo en wil er graag een keer naar toe. De inrichting ziet er in ieder geval echt super uit!

  3. Top gegeten voor mijn verjaardag! De cocktails en wijn waren goed en het personeel is zeer behulpzaam. Zeker een aanrader als je op het rokin een keertje wilt gaan happen en stappen.

  4. Echt een geweldig restaurant. Heerlijk gegeten, goede verhoudingen qua porties en een hippe inrichting. Bediening was attent en maakte de avond net nog een stukje leuker.
    We kregen bijvoorbeeld een broodje toen we wat langer moesten wachten en een drankje omdat een van ons jarig was! Aanrader!

  5. Fijn dat de restaurants op 1 juni waarschijnlijk weer open mogen want ik heb Satchmo echt gemist! Heerlijke kaart altijd en een leuke vibe op de vrijdagavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *