De leukste fotolocaties van Amsterdam

De leukste fotolocaties van Amsterdam

Hier schiet je de leukste plaatjes in Amsterdam

Hoe fijn is het om op voorhand al te weten waar je de leukste plaatjes schiet in Amsterdam? Amsterdamshots geeft je met dit artikel enkele tips om niet eindeloos te hoeven zoeken naar inspirerende plekjes of ‘fotospots’.

1 Brouwersgracht

Dit is misschien wel het meest authentieke plekje van Amsterdam. Persoonlijk vind ik deze plek het mooist om in de avond vast te leggen. Met een lange sluitertijd zie je de lichtstrepen door je foto flitsen en komen de kleuren prachtig tot leven.

2. Singel

Ook deze locatie is prachtig om in de avond vast te leggen. Je kan deze locatie het beste bereiken als je de navigatie instelt op het koningsplein.

3. De magere brug

Als er een plek is die absoluut niet mag ontbreken in dit lijstje dan is het wel de Magere Brug. Deze plek wordt doorgaans door veel toeristen op de foto vastgelegd en zie je daarom ook veel terugkomen op social media.

4. De negen straatjes

Wellicht denk je bij de Negen Straatjes als eerste aan gezellig winkelen of knusse tentjes om een bakje koffie te doen. Maar wist je dat de Negen Straatjes zich ook uitstekend lenen voor straatfotografie? Laat je inspireren door de onderstaande foto’s!

5. Het Amstel Hotel

Je kan bijna geen authentieker en klassieker gebouw vinden dan het Amstel Hotel. Bij avond is dit gebouw prachtig verlicht en is het een gebouw dat van je scherm knalt. Precies aan de overkant van dit hotel heb je kade waar je een statief kan plaatsen en in alle rust je settings van je camera kan instellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *