Ijver Amsterdam

Geplaatst op
Ijver Amsterdam

Een nieuwe hotspot op de NDSM-werf!

Dat Amsterdam-Noord steeds hipper begint te worden is voor velen niets nieuws. Ook wij gaan steeds vaker de plas over om bij leuke tentjes een kopje koffie te drinken. Sinds een paar maanden is Amsterdam-Noord een restaurant rijker: Ijver Amsterdam! De perfecte plek als je even wilt opwarmen met een lekker kop koffie of met vrienden een biertje wilt gaan doen. Je kan deze hotspot eenvoudig vinden in de bekende NDSM loods.

Alles wat je moet weten over Ijver

Als je het pontje hebt gepakt richting de NDSM-werf dan ben je vrijwel snel op bestemming. Ijver Amsterdam heeft zich gevestigd in de voormalig Scheepsbouwloods. Wellicht komt dit jou wel bekend voor omdat dit pal ligt naast de IJ-hallen. Wat ons vooral opviel was de in het oog springende bar. Het deed mij een beetje denken aan een traditionele bar die je in New-York aan kan treffen.

In de zomer is het ook goed vertoeven bij deze nieuwe hotspot in Noord. Met een buitenterras van ruim 250m2 hoef je niet bang te zijn dat je geen plekje kan vinden. Een probleem waar iedere Amsterdammer in het centrum wel mee te maken krijgt.

Voor de bierliefhebbers..

Voor de bierliefhebbers onder ons is Ijver een walhalla aan bier. Zeker met de hoeveelheid tapkranen, taptafels en ontelbaar veel soorten bieren die terug te vinden zijn in het restaurant. Drink je toch liever iets anders? Er is ook een overvloed aan wijn of andere drankjes ­čśë

Ijver Amsterdam is het nieuwe bier walhalla van Amsterdam!

Over Restaurant Ijver

Adres: Scheepsbouwkade 72, 1033 WM Amsterdam
Tel: 020 247 1001
Website: https://ijveramsterdam.nl

Samenvatting
Titel
Ijver Amsterdam
Beschrijving
Een nieuwe hotspot op de NDSM-werf!
Auteur
Uitgever
Amsterdamshots

7 reacties op “Ijver Amsterdam&rdquo

  1. Kan ik op 1 of andere manier dit artikel ook delen via whatsapp? Ik zou graag mijn beste vriend op de hoogte willen brengen van de plek.

  2. Onlangs bij Ijver geweest en inderdaad een heerlijke plek om overdag een pilsje te doen. Ga er ongetwijfeld weer een keer langs!

  3. Ijver ziet er echt heel cool uit op de foto’s! Leuk dat de NDSM nu steeds meer leuke tentjes krijgt waar je in het weekend lekker kan neerploffen.

  4. Een hele leuk plek om met een groepje te gaan borrelen. Welke tent in Amsterdam heeft nu 20 verschillende bieren op de tap? Het enige minpunt vonden wij de prijzen. Ik denk dat de prijzen iets beter mogen worden afgestemd op Amsterdam Noord prijzen.

  5. Indrukwekkend restaurant op de NDSM! We werden verrast door de vele lekkere gerechten. Mede omdat we van te voren helemaal geen verwachting hadden. Zoals jullie al hadden beschreven is dit echt een tent voor bierliefhebbers, heeeeerlijk!

  6. Leuk trendy restaurant en een mooie aanwinst voor het NDSM gedeelte. Deels industrieel interieur. Leuke en smakelijke kaart. Smaakvolle gerechten tegen zeer redelijke prijzen. Goede service en daarom zeker de moeite waard.

  7. Mis de biertjes hier wel! Kan niet wachten tot we hier weer op een normale manier weer pils kunnen drinken! Ijver is dan 1 van de eerste tentjes die ik ga bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *