Af en toe moet je jezelf even verwennen!

Roep je al weken dat je samen met je beste vriendin toe bent aan een heerlijke beautydag? Wil je een keer wat anders doen dan uit eten gaan, een avondje bios of tot laat uitgaan in één van de discotheken? Kies dan voor een heerlijke verwendag en laat jezelf helemaal in de watten leggen met een heerlijke beautybehandeling.

Verwendag met vriendinnen

De beste plek om jezelf in de watten te laten leggen is bij Spa Sport Hotel Zuiver, gelegen in Amsterdam Zuid. Zuiver biedt een breed assortiment aan behandelingen variërend in prijs en inhoud. Denk hierbij aan:

 • Ontspanningsmassages
 • Gezichtsbehandelingen
 • Pedicure
 • Hammam behandeling
 • Hotstone massages

Een beautydag in Amsterdam is het meest ontspannende uitje dat je op dit moment kan bedenken.

Beautydag moeder-dochter

Wil je even wat ‘quality-time’ met je moeder of dochter? Wil je even een moment hebben om gezellig bij te kletsen en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Laat je dan in de watten leggen met één van de spa arrangementen die wordt aangeboden door Zuiver. Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je hebt een dag lang toegang tot de spa en je kan tussen de saunagangen door genieten van een heerlijke behandeling.

Aanbiedingen voor een beautydag

Eerlijk is eerlijk. Een verwendagje is niet het meest goedkope uitje wat je kan bedenken. Het wordt doorgaans gezien als luxe en daarom is het des te leuker als je af en toe kan profiteren van een leuke aanbieding. Houd daarom de actiepagina van Zuiver in de gaten en wie weet kan jij binnenkort van een mooie deal profiteren.

 
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Spa Sport Hotel ZUIVER
Product Name
Beautydag
Price
EUR 47,50
Product Availability
Available in Stock

3 Replies to “Beautydag”

 1. Wat een fijne hotstone massage geven ze daar! Heerlijk om in een warme ruimte 50 minuten te genieten van deze massage. Kon mij geen betere verwendag voorstellen.

   
 2. Wat een fijne hotstone massage geven ze daar! Heerlijk om in een warme ruimte 50 minuten te genieten van deze massage. Kon mij geen betere verwendag voorstellen.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *