Valk at Home

Valk at Home

Maak van je slaapkamer je eigen hotelkamer dankzij Valk at Home!

Wij houden er van om in hotels in heel Nederland te slapen en een van de redenen is dat wij het bedlinnen in een hotel het aller lekkerst vinden. Van de samenwerking met Valk at home werden wij dan ook heel enthousiast. Eindelijk dat hotel gevoel bij jou thuis! Valk at home heeft een breed assortiment van boxsprings tot kussens, je kan er een compleet hotelgevoel creëren voor thuis. Douchen met de douchegel van Valk at Home en in het bed springen met het bedlinnen en kussens van dit bekende en geweldige merk. Wij zijn fan! Hieronder vind je enkele foto’s van de producten die wij ontvangen hebben.

Valk at Home is een onderdeel van Valk Design.

Valk Design is aangesloten bij de Van Der Valk Group en is meer dan 25 jaar geleden opgericht om bestaande en nieuwe Van der Valk hotels te renoveren en in te richten.

Inmiddels ontwerpen en ontwikkelen zij regelmatig interieurideeën voor andere bedrijven en particulieren. Onder klanten rekenen zij particuliere woningen, kantoren, uitvaartcentra, golfclubs, vakantiehuizen, hotels, restaurants en zelfs een partyjacht. Ze werken onder meer met moodboards, kaarten, lichtplannen en 3D-presentaties. Met behulp van deze methodes en ruime ervaring en creativiteit weten zij altijd een interieur te creëren dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en meer. Verrassende oplossingen en ontwerpen kenmerken hun werk en natuurlijk werken ze alleen met kwaliteitsproducten, zodat een duurzaam interieur gegarandeerd is. De keuze voor Valk Design is tegelijk veiligheid en verrassende keuzes. Valk Design biedt u een perfecte interieuroplossing en zorgt altijd voor wat extra’s!

Bekijk nu zelf alle producten op de website van Valk at Home!

 

Eén gedachte over “ Valk at Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *