De Leukste Feestjes met ADE 2023: Laat je Onderdompelen in het ultieme Dancefestijn!

Geplaatst op

Het is bijna zover! De Amsterdam Dance Event (ADE) staat weer voor de deur en belooft dit jaar een onvergetelijke editie te worden. Met meer dan 400 evenementen, verspreid over vijf dagen, biedt ADE een unieke gelegenheid om je te laten onderdompelen in de wereld van elektronische muziek. Van 19 tot 23 oktober 2023 zullen enkele van ’s werelds meest getalenteerde DJ’s en producers de hoofdstad van Nederland veranderen in een bruisend dancefestijn. Benieuwd naar de leukste feestjes die je niet mag missen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. ADE Opening Night: Awakenings x Gashouder

De opening van ADE is altijd een spektakel, en dit jaar belooft het niet anders te zijn. Awakenings zal de legendarische Gashouder omtoveren tot een meeslepende danservaring. Verwacht de beste techno en house beats, spectaculaire lichtshows en een ongeëvenaarde sfeer om het festival op magische wijze te beginnen.

2. DGTL Amsterdam Festival

DGTL staat bekend om zijn duurzame en innovatieve benadering van festivals en trekt elk jaar een internationaal publiek. Dit jaar keert het terug met een onvergetelijke line-up, adembenemende podiumontwerpen en een groen bewustzijn dat het festival een extra dimensie geeft.

3. Circoloco x Loveland

Een combinatie van twee iconische merken, Circoloco en Loveland, belooft een epische samenwerking te worden. Verwacht hier non-stop house en techno in een decor dat je meeneemt naar een andere dimensie.

4. All Day I Dream x WesterUnie

Voor de liefhebbers van melodische en dromerige muziek is All Day I Dream een niet te missen evenement. In de intieme setting van de WesterUnie kun je jezelf verliezen in betoverende klanken en een sfeer van ongekende harmonie ervaren.

5. Afterlife x Warehouse Elementenstraat

Afterlife is een begrip geworden in de techno-wereld, met haar unieke muzikale stijl en magische producties. De legendarische Warehouse Elementenstraat is de perfecte locatie voor een nacht vol diepe en hypnotiserende geluiden.

6. Into the Woods Festival ADE Special

Into the Woods Festival staat bekend om zijn onconventionele en avontuurlijke insteek. Deze ADE Special belooft een betoverende ervaring te worden met een eclectische mix van muziek, kunst en natuur.

7. Drumcode x NDSM Scheepsbouwloods

Drumcode, het label van Adam Beyer, is synoniem geworden voor kwaliteitstechno. In de industriële setting van de NDSM Scheepsbouwloods kun je jezelf verliezen in de diepe bassen en pulserende ritmes van deze technogigant.

8. Elrow x De Kromhouthal

Elrow staat bekend om zijn kleurrijke en excentrieke themafeesten. Bij de Kromhouthal word je ondergedompeld in een surrealistische wereld vol bizarre kostuums, acrobaten en natuurlijk geweldige muziek.

9. Audio Obscura x Muziekgebouw aan ’t IJ

Audio Obscura staat garant voor unieke locaties en dit jaar is het niet anders. Een spectaculaire line-up gecombineerd met het prachtige uitzicht over het IJ zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

10. Awakenings x De Bijlmerbajes (Closing Party)

De legendarische Awakenings Closing Party is altijd een knallend einde van ADE. Dit jaar wordt het gehouden op een bijzondere locatie, de voormalige gevangenis De Bijlmerbajes. Bereid je voor op een nacht vol emotie, energie en uiteraard de beste muziek.

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van de talloze feestjes tijdens ADE 2023. Vergeet niet op tijd je tickets te bemachtigen, want de populaire evenementen zijn snel uitverkocht. Laat je onderdompelen in de bruisende sfeer van ADE, dans tot in de vroege uurtjes en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *